Tornen les nits de ciència i ficció a CosmoCaixa

- Advertisement -

Amb l’arribada del bon temps tornen les activitats a l’exterior entre les quals hi ha les de cinema a la fresca. Per això, un estiu més, la plaça de la Ciència del Cosmocaixa de Barcelona es prepararà per albergar una programació de films de ciència ficció i música en viu. El cicle de cinema tindrà lloc els dijous 6, 13, 20, 27 de juliol i 3 d’agost, a partir de les 21h començarà el concert i a les 22h la pel·lícula pertinent.

Aquesta edició girarà entorn de l’exposició situada a les instal·lacions, Talking Brains, on es podrà veure com el llenguatge modela el cervell i com aquest ho fa de manera recíproca amb el llenguatge. Totes les propostes cinematogràfiques fan referència a les diverses formes de comunicació que troba l’esser humà amb altres formes de vida o d’intel·ligència artificial. Al llarg de 5 sessions es podrà veure com la ciència ficció ha abordat aquest tema al llarg dels anys des de Close Encounters of the Third Kind (Steven Spielberg, 1977) fins The Martian (Ridley Scott, 2015), passant per Alien (Ridley Scott, 1979), Contact (Robert Zemeckis, 1997) o la recent Ex Machina (Alan Garland, 2015).

- Advertisement -

 

- Advertisement -

El cost de cada sessió serà de 6 euros (50% de descompte per a clients de La Caixa) i inclourà entrada a l’exposició, concert, pel·lícula i autobús en finalitzar la sessió amb destí plaça Catalunya. A la imatge següent es pot consultar la programació completa dels films que s’emetran:

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents