Els crims de ‘Nit i dia’ tornen a TV3

- Advertisement -

La segona temporada de Nit i dia ja està en marxa. Aquest gener ha començat el rodatge de la segona temporada d’aquesta producció de Mediapro que l’any passat va mantenir-nos desperts durant moltes nits a TV3. Aquest thriller de metges forenses, policies i jutges continuarà endinsant-se en personatges que conviuen dia a dia amb els aspectes més foscos de la realitat. La primera temporada de Nit i dia va sumar 385.000 espectadors de mitjana i una quota del 13,2%, liderant la seva franja, durant tot el període d’emissió segons explica TV3 en un comunicat. De cara al futur veurem com Sara Grau haurà de tornar a la feina i enfrontar-se amb el passat… un passat que no és fàcil deixar enrere del tot…

 

El passat sempre torna

- Advertisement -

Les noves línies de la segona temporada han estat elaborades per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran, els creadors de la sèrie, que han comptat amb la col·laboració d’Oriol Paulo i Jordi Vallejo en la redacció dels guions i sota la direcció de Manuel Huerga i Oriol Paulo. Aquesta segona temporada, com la primera, serà autoconclusiva i trama principal tindrà el seu final. Nit i dia afegirà nous noms com els de Jordi Bosch, Josep Maria Pou, Ramon Fontserè, Lluïsa Mallol, Micky Esparbé, Pep Cruz, Dafnis Balduz, Àlex Casanovas, Irene Montalà, Pol López, Sílvia Bel i Núria Prims, entre altres. També seguirem veient les cares conegudes de la primera temporada. A més, es podrà saber què ha estat dels personatges ja coneguts i encarnats per Clara Segura, David Verdaguer, Pablo Derqui, Alba Pujol, Oriol Vila, Miquel Fernández, Anna Alarcón, Victòria Pagès, Mar Ulldemolins, Mireia Vilapuig, Mima Riera i Manel Sans.

Nous casos

- Advertisement -

El descobriment casual del cos d’un jove, desaparegut fa vint-i-cinc anys, farà que la forense Sara Grau s’impliqui obsessivament en una investigació que va més enllà de les seves obligacions professionals i que remourà profundament la seva vida personal. Paral·lelament, la mort d’un jutge en circumstàncies estranyes destaparà una trama oculta on es barregen l’ambició, el sexe i la lluita pel poder. Dues històries que es desplegaran davant dels ulls dels espectadors com una partida d’escacs.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents