Torna la dictadura de Gilead

- Advertisement -

Semblava que la nova temporada de Handmaid’s tale s’havia avançat amb alguna campanya política de certs partits al nostre país, però per molt que ho semblés no era la veritable temporada. La tercera temporada de la sèrie d’HBO arriba aquesta setmana, concretament el dia 6.

Tot i que la sèrie ha arribat un xic més endarrerida del normal sembla que ja la tenim aquí. La història de la June en un nou estat dominat pels homes i per una dictadura d’allò més estricte anomenat Gilead continua. La ficció, nascuda del llibre de títol homònim escrit per Margaret Atwood, va rebre una molt bona acceptació per part de la crítica i el públic en la primera temporada, però en canvi, a la segona, no va ser així. El final de la segona temporada va aixecar polseguera entre alguns dels fans ja que el camí que acabava escollint la June semblava tornar al mateix punt d’inici, i tot el que havíem avançat semblava inútil. Les imatges del tràiler d’aquesta nova temporada, també semblen indicar que qualsevol lluita ha estat en va. Veiem la June vestida amb la roba de criada i acceptant el càstig que se li ha imposat per trencar les normes. No obstant això, també ens mostra un bri d’esperança ja que veiem que la nostra protagonista no està disposada a donar-se per vençuda. El tràiler ens convenç que el final de la segona temporada no és una tornada a la casella de sortida sino que podria ser la manera de lluitar des de dins i de buscar aliats a dins.

- Advertisement -

- Advertisement -

Una de les conseqüències directes que tindrà el fet d’haver estrenat la temporada més tard del previst és que no podrà participar als Emmy 2019, ja que està fora del termini d’elegibilitat, el qual va donar-se per tancat el 31 de maig. A partir de l’1 de juny ja estem parlant de productes que podrien optar als Emmy 2020, amb el risc de l’oblit que això comporta. SI bé hagués estat interessant veure la competència directe amb Joc de Trons no hem d’oblidar que competirà amb una altra estrena molt esperada, la de Big Little Lies 2. Evidentment, tot això són especulacions, perquè ni tant sols sabem encara les nominacions d’enguany, però el fet de parlar de sèries tant potents com aquestes ens permet començar a dibuixar un xic el mapa del futur.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents