Sex Education Film Festival: aprendre amb el cinema

- Advertisement -

Després d’una exitosa primera edició, Terrassa torna a acollir el Sex Education Film Festival, el festival sobre educació sexual que enguany se celebra del 21 al 25 de febrer.

Aquesta segona edició comptarà amb la projecció d’una trentena de curtmetratges dirigits tant a un públic adolescent com també adult, que es podran veure de manera presencial al Cinema Catalunya, i també online a través de la plataforma Festhome.

- Advertisement -

La iniciativa va néixer de l’afany d’un grup d’amics, Nadia Gumà i Ivan Albacete, que gràcies a la seva experiència en el sector de la sexualitat i l’educació, van sentir la necessitat de divulgar sobre la importància de rebre una educació sexual adequada.

- Advertisement -

Entre els 220 curtmetratges rebuts se n’ha fet una tria de 30 que s’han dividit en les categories Teens i Adults. Entre els seleccionats trobem títols nacionals com Antes de la Erupción, amb Roberto Pérez Toledo a la direcció i Pablo Capuz la interpretació, Elsa, d’Albert Carbó amb actrius com Elisabet Casanovas, Isabel Rocatti o Vicky Luengo, o Silence is Recipeed, que compta amb la producció del Servei LGTBI+ de l’Ajuntament de Terrassa.

Tal com ja va passar a l’anterior edició, aquest any el festival també compta amb peces internacionals, com és el cas de la francesa Fairycious amb Fabien Ara, o el curt d’animació suïs Dans La Nature de Marcel Barelli. A més, enguany, un jurat format per cinc professionals del sector, no només audiovisual, sinó també especialistes en sexologia i psicologia, escolliran dues peces, una de cada categoria, que seran premiades amb 500€. Cristina Callao, Caye Casas, Dani de la Orden, Alba Povedano i Isabella Magdala són els cinc membres del jurat.

Una altra de les novetats d’aquesta segona edició és que el festival posarà èmfasi en la creació de material didàctic i en la dinamització d’activitats educatives tant per al públic escolar com per al públic adult, mitjançant xerrades, tallers i taules rodones on poder conversar i debatre sobre sexualitat, gènere i salut sexual amb experts en la matèria.

Els curts de la categoria Adults es projectaran els dies 21 i 22 de febrer al vespre, i els de la categoria Teens entre el 21 i el 25 de febrer, en els quals hi haurà dues sessions al matí.

Trobareu tota la informació sobre el Sex Education Film Festival a la seva pàgina web.

- Advertisement -

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents