Torna el karate

- Advertisement -

Tanqueu els ulls i visualitzeu a Daniel San fent la grulla en la final del torneig de karate de All Valley, tots sabeu com acaba la pel·lícula, tots teniu en ment qui són els bons i qui són els dolents… El Daniel Larusso guanya el torneig i consolida aquest canvi de perdedor a triomfador on ell és el Ying i on l’altre cara d’aquesta moneda el seu rival, en Johnny Lawrence, és el Yang que passa a ser el perdedor de la pel·lícula.

- Advertisement -

Ara anem 34 anys més tard, el Daniel Larusso segueix sent un triomfador i el Johnny Lawrence segueix sent un perico putu loser vivint en el típic motel de carretera on té pinta que s’hi cometen 4 assassinats al mes i només hi viuen desnonats socials.

- Advertisement -

És aquí on comença la sèrie, en Johnny és un desgraciat dels bons, feina inestable i mal pagada, viu en una habitació ronyosa de motel, està sol… En resum: és un desgraciat… Com a contrast el Daniel Larusso ha triomfat, té un concessionari de cotxes que ho peta, una família modèlica, va de bona persona… Uf, quin fàstic! Sembla talment el “típic” de Sant Cugat del Vallès.

En Johnny té una moguda que el fa tractar directament amb el Larusso i aquest odi gens dissimulat està a punt de desbordar-se fins que un xaval que viu al mateix motel de mala mort li demana que li ensenyi a defensar-se d’uns macarrilles de l’institut. En Johnny es converteix en el Miyagi del seu veí teenager i li ensenyarà karate per defensar-se i… fins aquí puc explicar-ho perquè només he vist 2 capítols.

La sèrie és del 2018 i té una temporada, de moment, però ja s’ha enunciat que hi haurà una segona temporada. La sèrie està produïda per Youtube i és en aquesta plataforma on es pot veure de gratissssss eh (llegir-ho com el Nuñez de Polònia). Els 2 capítols que he vist m’han encantat jodert, sap mantenir la màgia i el magnetisme de la pel·lícula original i tant Larusso com Lawrence segueixen tenint la mateixa química com a antagonistes. Mireu-la és una ordre!!!

PD: menció especial a la relació de la sèrie de How I met your mother amb el món Karate Kid, especialment delirant els moments amb Larusso i Lawrence en el casament del Barney. El Ted i en Marshall saben que en Barney és un fan de la sèrie i li porten en Daniel Larusso però el Barney s’indigna perquè per a ell el bo de la pel·lícula era en Johny Lawrence.

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents