‘Ticket to Paradise’, el retrobament Roberts-Clooney

- Advertisement -

Ticket to Paradise és la pel·lícula que reuneix per 5a vegada davant la pantalla a Julia Roberts i George Clooney, després del darrer projecte conjunt, Money Monster (2016). La cinta, una comèdia romàntica dirigida per Ol Parker (Mamma Mia: Here We Go Again!, 2018), explica la història d’un matrimoni divorciat que, per evitar que la història d’amor de la seva filla s’acabi com la seva, s’hauran de retrobar i hauran de fer tot el possible per entendre’s.

- Advertisement -

Parker, guionista de les dues entregues de The Best Exotic Marigold Hotel (2011-2015) ha escrit el llibret juntament amb Daniel Pipski, sota la producció de Tim Bevan (The Danish Girl, 2015) i Eric Fellner (Les Misérables, 2012), de Working Title; Sarah Harvey (coproductora In Bruges, 2008), Deborah Balderstone (Gone, 2006), George Clooney i l’oscaritzat Grant Heslov (Argo, 2012), de Smokehouse Pictures, així com Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan i Marisa Yeres Gill (les dues últimes coproductores executives de la sèrie Homecoming, 2018-2020), de Red Om Films.

- Advertisement -

Ticket to Paradise s’ha rodat a Queensland, Austràlia, amb l’ajuda dels incentius aportats pel govern federal d’Austràlia i el programa Estratègia per a la producció de l’estat de Queensland. L’estrena als cinemes del nostre país és aquest 9 de setembre.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents