‘Thor 3’: nou enfrontament de superherois al ‘Ragnarok’

- Advertisement -

L’univers cinematogràfic de Marvel, compren moltes sagues interconnectades entre si, ja sigui pels personatges que les conformen o les ambientacions on tenen lloc. Una d’aquestes és la de Thor, un superheroi basat en el personatge homònim de Marvel Comics. La primera pel·lícula que es va realitzar sobre el personatge era la quarta entrega dins l’univers i va ser dirigida per Kenneth Branagh (Cinderella o Jack Ryan: Shadow Recruit) el 2011, mentre que la seqüela va arribar el 2013 sota el títol Thor: The Dark World i dirigida per Alan Taylor (Terminator Genisys o la sèrie Game of Thrones). Per a la tercera entrega el personatge principal tornarà a ser interpretat per Chris Hemsworth però la direcció va a càrrec d’en Taika Waititi (What We Do in the Shadows o Boy). I per anar obrint boca us portem el darrer tràiler oficial:

- Advertisement -

La cinta arribarà el proper divendres 27 d’octubre als cines i com es pot veure al tràiler es confirma la presència no només de Hulk (Mark Ruffalo) sinó també del seu germà Loki (Tom Hiddleston). A més, veiem com el seu particular martell, Mjölnir, no és tan poderós com sembla. I és que Hela, la deessa de la mort interpretada per Cate Blanchett, serà la malvada a qui s’haurà d’enfrontar en Thor. A més, si hom ha vist el film Dr. Strange, a l’escena postcrèdits es pot veure el mateix Thor mantenint una conversa amb Strange en la que parlen del germà adoptiu de Thor, Loki i el mag s’ofereix a ajudar al fill d’Odín, fet que tindrà importància per al proper film.

- Advertisement -

Thor: Ragnarok (2017) Hela (Cate Blanchett)

Tot i no sortir al tràiler (encara) en algun moment s’espera que s’aprofundirà en la darrera Gema de l’Infinit. A més, el malvat suprem Thanos podria aparèixer o ser, fins i tot, el Tità Boig, principal responsable de la destrucció d’Asgard.

Les fases de l’Univers Marvel

Aquesta tercera entrega formarà part de la Fase 3, que va començar l’any passat amb el film Captain America: Civil War i, posteriorment, Dr. Strange. Però també aquest abril va arribar Guardians of the Galaxy Vol. 2 i al juliol el retorn de l’home aranya, Spider-Man Homecoming. Amb un pressupost de 150 milions de dòlars, només la primera entrega en va recaptar uns 320, mentre que la segona amb un pressupost similar va assolir els 644 milions. En total tots els films de la factoria han recaptat gairebé 11.000 milions de dòlars en tot el món, esdevenint el número 1 de les franquícies més taquilleres.

10179

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents