‘Third Week’, la nova pel·lícula de Jordi Torrent

- Advertisement -

Fa unes setmanes va començar el rodatge a Nova York de Third Week, la nova pel·lícula del director català Jordi Torrent. Es tracta d’una coproducció entre Espanya i Estats Units, a través de les productores Toned Media (Spain), Duende Pictures (USA) i RFSWolf Entertainment (USA).

Third Week narra la història d’Alvin (Aaron Poon), un jove afroamericà que intenta refer la seva vida en un humil barri de Nova York, després de sortir de la presó. Alvin, que conviu amb la seva àvia en un pis petit, vol tirar endavant evitant les males companyies d’abans. Per altra banda, Alvin no manté una bona relació amb la seva mare.

- Advertisement -

Jordi Torrent explica que Third Week és un drama social íntim sobre la dificultat de trobar segones oportunitats en les nostres vides. Alvin vol reconstruir la seva vida en un ambient familiar que acaba sent poc favorable per allunyar-se del món que el va portar a la garjola”. El cineasta afegeix que Third Week es filma “a Staten Island, un barri estèticament marginat i força oblidat de les narratives novaiorqueses que veiem a les pantalles”.

- Advertisement -

L’equip espanyol es completa amb els actors Edu Díaz i Ignacio García Bustelo, i amb Oriol Bonals, com a cap de so, que realitza la postproducció a Catalunya, i Eduard Altaba, encarregat de la banda sonora. Díaz interpreta el paper de Rickie, company de feina d’Alvin, i García Bustelo té el personatge d’un galerista d’art.

La direcció de fotografia va a càrrec de James Callanan, que roda íntegrament amb una càmera RED DIGITAL CINEMA DSMC2 BRAIN, amb sensor monocrom, que captura les imatges en blanc i negre, aconseguint una estètica i una llum extraordinàries.

Jordi Torrent ha dirigit, entre altres treballs, les pel·lícules de ficció L’est de la brúixola (2005) i La redempció dels peixos (2013), i el documental Héroes invisibles. Afroamericanos en la guerra de España (2015).

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents