Wes Anderson estrena la sèrie ‘The Wonderful Story of Henry Sugar’

- Advertisement -

La ficció The Wonderful Story of Henry Sugar serà la primera producció de Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel o Moonrise Kingdom) en col·laboració amb Netflix i està previst que arribi a la plataforma el pròxim 27 de setembre, després del seu pas pel Festival de Cinema de Venècia. Es tracta de la fidel adaptació a la pantalla petita que Anderson ha realitzat a partir del conte per a adults de Roald Dahl. El migmetratge tindrà una durada de 37 minuts i va finalitzar el rodatge el passat mes de març. L’elenc està encapçalat per Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Dev Patel, Ben Kingsley i Richard Ayoade.

En aquesta entranyable història que Roald Dahl va publicar originàriament el 1977 es narrarà la història d’un home ric descobreix l’existència d’un guru que pot veure sense fer servir els ulls i decideix aprendre a dominar aquesta habilitat per a fer trampa als jocs d’atzar. Està produïda pel mateix Wes Anderson, Steven Rales i jeremy Dawson.

- Advertisement -

- Advertisement -

Es tracta de la segona vegada que Anderson adapta a l’autor de contes, ja que el 2009 ho va fer amb Fantastic Mr. Fox, una comèdia d’animació en stop motion. En aquesta ocasió s’estrenarà en plataforma i no en cinema, perquè segons Anderson: “En ser una pel·lícula de 37 minuts, Netflix és el lloc perfecte per a allotjar-la, perquè realment no és una pel·lícula Aquestes coses les solien fer a la BBC amb les trucades Play for Today, dirigides per gent com Stephen Frears, John Schlesinger o Alan Clarke. Eren programes d’una hora o inclús menys. Em vaig imaginar alguna cosa així.”

Posteriorment a l’estrena de The Wonderful Story of Henry Sugar  arribaran, en dies consecutius, altres tres curtmetratges escrits i dirigits per Wes Anderson, basats en els contes de Roal Dahl:

  • The Swan el 28 de setembre
  • The Ratcatcher el 29 de setembre
  • Poison el 30 de setembre

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents