L’èpica de ‘The Witcher’ torna a Netflix

- Advertisement -

El 17 de desembre torna una de les sèries més potents de la collita 2019 de Netflix, esperada per fans d’arreu del món —potser injustament comparada amb Game of Thrones—. Sí, parlem de The Witcher, una sèrie basada en les obres literàries d’Andrzej Sapkowski, que prèviament s’havien convertit ja en una famosa trilogia de videojocs, i que narren les aventures de Geralt de Rivia, caçador de monstres i bruixot de l’Escola del Llop, un dels últims bruixots que queden al món.

- Advertisement -

La versió televisiva està protagonitzada per Henry Cavill (Geralt de Rivia), Freya Allan (Ciri) i Anya Chalotra (Yennefer). A la primera temporada, la sèrie va apuntar alt, no només per la qualitat tècnica i la força de Cavill i companyia, sinó també per la manera d’explicar els esdeveniments en la línia temporal, al més pur estil dels germans Nolan, un fet que segur que a més d’un li va fer explotar el cap… A la segona temporada, que tornarà a constar de vuit capítols, sembla que seguirà l’acció, els monstres i l’epicitat, i si no només heu de mirar el tràiler.

- Advertisement -

El que sí que sembla descartat són els salts temporals, que els creadors de la sèrie van justificar per poder introduir abans els personatges de Cirilla i Yennefer, que als llibres d’Andrzej Sapkowski apareixen més tard. També han confirmat que aquesta segona temporada segueix basant-se en la història de Sapkowski.

Per anar obrint boca, Netflix va estrenar aquest estiu el que sembla que servirà com a preqüela de la segona temporada, la pel·lícula d’animació The Witcher: La pesadilla del lobo, que narra la història de Vesemir, un personatge molt esperat pels fans, i que per a la sèrie es va arribar a rumorejar que podria ser interpretat per Mark Hamill (finalment serà Kim Bodnia).

Sinopsi de la segona temporada

Convençut que Yennefer va perdre la vida a la batalla de Sodden, Geralt de Rivia escorta la princesa Cirilla fins a Kaer Morhen, el lloc més segur que coneix i on, a més, es va criar. Mentre els reis, elfs, humans i dimonis de tot el Continent lluiten pel poder fora dels murs de la fortalesa, Geralt ha de protegir la noia d’alguna cosa molt més perillosa: el misteriós poder que bull al seu interior.

The_Witcher_P

A banda dels protagonistes ja esmentats Henry Cavill, Anya Chalotra i Freya Allan, aquesta segona temporada continuen també Joey Batey (Jaskier), MyAnna Buring (Tissaia), Tom Canton (Filavandrel), Lilly Cooper (Murta), Jeremy Crawford (Yarpen Zigrin), Eamon Farren (Cahir), Mahesh Jadu (Vilgefortz), Terence Maynard (Artorius), Lars Mikkelsen (Stregobor), Mimî M Khayisa (Fringilla), Royce Pierreson (Istredd), Wilson Mbomio (Dara), Anna Shaffer (Triss) i Therica Wilson-Read (Sabrina. A més s’hi uneixen altres com Adjoa Andoh (Nenneke), Cassandra Clare (Philippa Eilhart), Liz Carr (Fenn), Graham McTavish (Dijkstra), Kevin Doyle (Ba’lian), Simon Callow (Codringher), Chris Fulton (Rience), Yasen Atour (Coen), Agnes Born (Vereena), Paul Bullion (Lambert), Basil Eidenbenz (Eskel), Aisha Fabienne Ross (Lydia), Kristofer Hivju (Nivellen), Mecia Simson (Francesca) i Kim Bodnia (Vesemir).

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents