Comèdia i politiqueig a la nova sàtira de Netflix

- Advertisement -

The Politician de Ryan Murphy és una comèdia satírica que proposa una mirada sobre el que realment es necessita per arribar a ser algú en el món de la política. Amb una fórmula d’humor i realitat la sèrie pretén fer-se un lloc entre els productes de pedigrí però amb el sentit de l’humor esmolat com a constant. L’estrena és el 27 de setembre a la plataforma Netflix.

https://youtu.be/6-kdBlzCG7w

- Advertisement -

La sèrie seguirà la història de Payton Hobart, un estudiant adinerat de Santa Bàrbara que sap des dels set anys que serà president dels Estats Units d’Amèrica. Però abans haurà d’apendre a utilitzar el panorama polític més dur de tots: l’institut de secundària de Saint Sebastian. Per aconseguir ser elegit President del Consell d’Estudiants i assegurar-se un lloc a Harvard i continuar així el seu camí cap a l’éxit, Payton s’haurà de convertir en un dels estudiants més despietats sense sacrificar la seva moralitat i la seva imatge.

- Advertisement -

La sèrie està protagonitzada per Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Laura Dreyfuss, Rahne Jones, Theo Germaine, Julia Schlaepfer i Bob Balaban, i està  escrita per Ryan Murphy, Brad FalchukIan Brennan

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents