‘The New Mutants’: el reneixament dels X-Men

- Advertisement -

El 2017 es va anunciar un spin-off dels X-Men sota el títol The New Mutants. Fox, qui s’encarregava de la cinta, va fer públic un primer tràiler. La idea era que arribés a les pantalles la primavera del 2018, però la compra de Fox per part de Disney, sumat al fracàs a taquilla de X-Men: Dark Phoenix l’any 2019, va fer que els plans canviessin totalment. Ara mateix aquest és un dels films maleïts que espera als calaixos de Hollywood per ser estrenat com una gran bomba però mai no troba el moment. Finalment (i després del periple de coronavisrus) sembla que la data final és el 26 d’agost d’aquest 2020.  

x-men-mutants

Noves cares mutants amb esperit juvenil

- Advertisement -

La història se centra en cinc joves mutants que acaben de descobrir les seves habilitats. Junts han d’escapar del que sembla una instal·lació psiquiàtrica on estan retinguts contra la seva voluntat i lluiten per fugir del seu passat i salvar-se a si mateixos. L’elenc està encapçalat per Anya Taylor-Joy (Glass o Playmobil: The Movie) que es ficarà a la pell de Magik, Maisie Williams (Mary Shelley o sèrie Game of Thrones) com a Wolfsbane, Henry Zaga (sèries 13 Reasons Why o Trinkets) com a Sunspot, Charlie Heaton (sèrie Stranger Things o El secreto de Marrowbone) serà Cannonball i Blu Hunt (sèries Stumptown o Another Life) com a Mirage. Està basada en els còmics de Marvel que porten el mateix nom.

- Advertisement -

Disney va proposar que eliminaria les referències als mutants, per tal de desenvolupar una història original. Per sort, aquesta idea tan desafortunada no va transcendir i es manté fidel a la història de Marvel com a línea principal. La gran companyia del popular ratolí va iniciar el procés de compra de Fox a finals del 2017, i van decidir que la pel·lícula necessitava corregir certs detalls i tornar a rodar algunes escenes. Fet que va endarrerir la data d’estrena fixada per l’agost del 2019, però per problemes entre les dues companyies això no va ser possible. Després de molts canvis, recentment Disney-Fox ha sorprès amb un nou tràiler de l’esperat film. 

Veurem si aquesta resurrecció de la saga X men amb nous noms i personatges té èxit i es converteix en una nova franquícia d’èxit. També està per veure si els personatges i les històries que s’hi veuran acabaran tenint relació amb el gran Univers Cinematogràfic de Marvel. Les respostes a finals d’estiu.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents