‘The Mandalorian 3’ es rodarà, en part, a Catalunya

- Advertisement -

Una de les millors sèries del 2020 rodarà part de la 3a temporada en territori català. Ens referim a la sèrie de Disney + The Mandalorian que ha revolucionat l’univers Star Wars amb bones crítiques arreu i amb els fans embogits amb la química entre el caçarecompenses Din Djarin i Grugu (Baby Yoda pels amics). Segons ha pogut saber El Cinèfil Jon Fravreau, creador i showrunner de la sèrie, ha escollit dos emplaçament de la Costa Brava per rodar part dels 8 episodis de la propera temporada que tot indica que s’estrenarà el 2022. Els indrets triats són les Illes Medes i la cala Sa Tuna de Begur. Avisem que per explicar bé la notícia hem de fer algun spoiler de l’argument de 2a temporada.

https://elcinefil.cat/2020/12/19/the-mandalorian-una-nova-esperanca/

- Advertisement -

El Cinèfil ha tingut accés a aquesta informació en exclusiva gràcies a l’entrevista amb l’actriu catalana Yolanda Sey, que serà una de les integrants del repartiment de la nova temporada. Sey, que actualment es troba en plena promoció del seu film La dona il·legal, no ha pogut explicar cap detall del seu personatge però la notícia coincideix amb un post a Instagram on es menciona el possible retorn a la saga de Mace Windu, el personatge interpretat per Samuel L Jackson. L’actriu d’Hostalets de Balenyà seria, possiblement, una descendent del veterà Jedi dels Episodis I, II i III de la saga.

- Advertisement -

Un  nou món on l’aigua és la protagonista

Aquestes dues localitzacions tenen una raó de ser ben clara: servir d’exteriors de referència per a un nou món submarí del qual encara no ha transcendit el nom. Tot indica que Sa Tuna servirà com a port de referència i última parada portuària “terrestre” de les Illes Medes que seran com la punta de l’iceberg d’una civilització aquàtica. Aquest concepte no és del tot desconegut a la saga. El propi George Lucas ja va explorar els universos submarins amb la no gaire apreciada raça Gungan del planeta Naboo a l’Episode I: The Fantom Menace.

No patiu que no tornarem a veure Jar Jar Binks el nou món serà un indret nou mai vist abans a la Saga i sembla ser que serà la primera parada del jove Grogu després de la seva separació de Din Djarin al darrer episodi de la segona temporada. Així doncs, serà a la Costa Brava catalana on el petit jedi continuarà els seus aprenentatges en el noble art de la força amb el millor mestre de la galaxia.

No oblidem que Catalunya ja ha estat escenari de rodatges de sèries internacionals de gran pressupost com Joc de trons, Westworld o Hanna per posar exemples recents. En aquests casos el municipis triats van ser Girona, Besalú i Barcelona respectivament.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents