‘The Kingdom Exodus’, la sèrie de Lars von Trier arriba a Filmin

- Advertisement -

Filmin estrena aquest 8 de novembre, la tercera temporada de The Kingdom, la sèrie creada per Lars von Trier als anys 90 que, 25 anys després del seu desenllaç, torna amb una nova tanda de cinc episodis sota el títol de The Kingdom Exodus. La sèrie va tenir la seva estrena mundial a la darrera edició del Festival de Venècia.

The_Kingdom_Exodus_1

- Advertisement -

Les dues primeres temporades de The Kingdom, que han estat remasteritzades per oferir la millor experiència audiovisual als espectadors que vulguin descobrir o rememorar la sèrie, es van estrenar a Filmin el passat 16 de setembre. The Kingdom s’ambienta en un modern i laberíntic hospital situat en un antic pantà, i barreja gèneres i tons de manera apassionant.

- Advertisement -

Fortament influenciada pels fets narrats en les dues primeres temporades de The Kingdom, la somnàmbula Karen busca respostes als problemes no resolts de la sèrie per salvar l’hospital de la perdició. Una nit, profundament adormida, Karen s’endinsa a la foscor i inexplicablement acaba davant de l’hospital. La porta del Regne s’obre de nou…

The_Kingdom_Exodus_2

El repartiment inclou estrelles del cinema nòrdic com Lars Mikkelsen (Devils), Nikolaj Lie Kaas (Els casos del Departament Q), Mikael Persbrandt (El Hobbit) o Tuva Novotny (Nobel). Alexander Skarsgaard (Succession) serà l’estrella convidada de la tercera temporada, escrita, com la sèrie original, per Lars Von Trier en col·laboració amb Niels Vørsel.

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents