L’home invisible, el pitjor enemic de l’Elisabeth Moss

- Advertisement -

L’any 1933 es va estrenar el film The Invisible Man dirigida per James Whale i inspirada en la novel·la clàssica de H. G. Wells. La història se centrava en un home amb capacitat per fer-se invisible. Aquest any, arriba el remake sota el mateix títol del clàssic de la mà del cineasta Leigh Whannell (Upgrade o Insidious: Chapter 3).

La trama se centra en la Cecília (Elisabeth Moss), una dona que intenta fugir del seu abusiu i controlador marit, el qual és científic. Un dia, ell se suicida i, malgrat semblar que és una bona notícia per a la seva vídua, li deixa en herència 5 milions de dòlars amb una condició: que cap metge consideri que ella està boja. La Cecília té sospites que ell ha aconseguit burlar la mort i fer-se invisible per seguir torturant-la.

- Advertisement -

- Advertisement -

La pel·lícula va començar a desenvolupar-se el 2007 amb David S. Goyer (guionista de Batman V Superman: Dawn of Justice o Terminator Dark Fate) com a encarregat del guió i va estar fins al 2011 gairebé sense progressos. L’any 2016, Universal va decidir reviure el projecte com a part del seu univers cinematogràfic de monstres, anomenat Dark Universe. En un principi, Johnny Depp s’havia d’encarregar del paper protagonista i Ed Salomon agafaria les regnes del guió, però quan el film The Mummy (2017) va obtenir una recepció tan negativa, la productora va decidir aturar tots els seus projectes i fer un altre enfocament al terrorífic univers. 

Finalment, es va decidir apostar per Leigh Whannell per encarregar-se de la direcció i del guió i es va comptar amb Elisabeth Moss i Oliver Jackson-Cohen per interpretar els protagonistes de la cinta. The Invisible Man arriba a les cartelleres el 28 de febrer de la mà de Blumhouse Pictures, segell que s’encarrega de la majoria de films de terror i fantàstic. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents