‘The Boys 2’: els antiherois contraataquen

- Advertisement -

Una de les sèries més sorprenents d’Amazon Prime és sens dubte The Boys. L’estiu del 2019 va córrer el boca orella i amb només una temporada s’ha convertit en un objecte de culte sobretot pels amants de l’humor negre i el món dels superherois. Pels que no estiguin al cas, la sèrie segueix les aventures d’un grup secret de perdedors que tenen la missió de fer caure un grup de superherois que s’han convertit en els suposats defensors del món mundial. 

- Advertisement -

I per què ho fan, us preguntareu? Doncs perquè aquest selecte grup de persones amb poders són de tot menys bona gent. Corrupció, assetjament sexual, tràfic d’influències i coaccions són només alguns dels pecats de ‘Els set’ que tothom admira sense saber què son en realitat. En aquesta segona temporada continuarà el joc del gat i la rata entre els del vestit ajustat i els seus perseguidors i s’afegirà l’al·licient que la seva guerra s’ha convertit ara en un afer conegut per a tothom. Esperem que hi hagi mooooolta sang.

- Advertisement -

A continuació, i mentre esperem que arribi la 2a temporada us de

https://elcinefil.cat/2019/07/25/the-boys-uns-herois-que-no-voldras-coneixer/

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents