‘The Boogeyman’, arriba l’home del sac d’Stephen King

- Advertisement -

Confesseu. En la vostra infància, quantes vegades vau dormir amb el llum encès? O tapant-vos fins dalt? Us atrevíeu a mirar sota el llit? Tot això, per culpa de l’home del sac (Boogeyman en anglès), una criatura mítica utilitzada pels adults perquè els nens i nenes es portin bé, dormin tota la nit… Però clar, ja sabem que aquestes coses de vegades tenen l’efecte contrari.

Stephen King va veure-hi filó al tema, i va publicar un relat curt als anys 70 que ara ha inspirat el llargmetratge The Boogeyman, que arribarà als cinemes el 2 de juny amb direcció de Rob Savage (Host), i els productors de Stranger Things.

- Advertisement -

Boogeyman, una adaptació amb guionistes d’A Quiet Place

- Advertisement -

L’alumna d’institut Sadie Harper i la seva germana petita Sawyer s’estan recuperant de la mort recent de la seva mare. Lamentablement, no tenen massa suport per part del seu pare, Will, un terapeuta que està bregant amb el seu propi dolor. Quan un pacient desesperat apareix inesperadament a casa buscant ajuda, deixa enrere una aterridora entitat sobrenatural que s’aprofita de les famílies i s’alimenta del patiment de les víctimes. Evidentment, passarem por. Boogeyman no ens deixarà tranquils…

boogeyman

The Boogeyman compta amb guió de Scott Beck & Bryan Woods (A Quiet Place) i Mark Heyman (Black Swan). El film està protagonitzat per Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), Vivien Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), LisaGay Hamilton (Jackie Brown) i David Dastmalchian (Dune). 

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents