Taques de sang sobre la neu a ‘Wind River’

- Advertisement -

Un policia descobreix el cadàver d’una nena, assassinada en una remota reserva índia, i l’FBI hi envia una agent novella. Per tal de resoldre el crim, tots dos s’endinsaran en un paisatge salvatge, en què la ferocitat de la natura deixa poc espai per a l’ordre i la llei. Aquest és el punt de partida de Wind River, una de les millors pel·lícules de cinema negra de la dècada que després d’anys d’espera arriba, per fi, a les plataformes del nostres país. Aquest abril de 2020 ha aterrat a Filmin i Movistar + amb una genial barreja de suspens, exotisme i les dosis justes de violència.

- Advertisement -

El repartiment està encapçalat per Jeremy Renner i Elizabeth Olsen i el completen Graham Greene, Julia Jones i Jon Bernthal. Encara ressonen els elogis de crítica i públic quan el Festival de Sitges del 2017 la va programar en preestrena i va ser triada com un dels millors films del certamen segons els nostres enviats especials. Concretament va tancar el Top 5 de la 50a edició del Festival.

- Advertisement -

El guionista de Sicario i Hell or High Water, Taylor Sheridan, continua explorant els territoris fronterers amb aquest thriller cruent que ara també dirigeix i que compta amb la banda sonora de Nick Cave i Warren Ellis per amanir l’ambient de mal rotllo. Sheridan és ja un dels noms més prometedors del cinema nord-americà recent i va debutar amb aquest film en la direcció per poc després posar-se darrere les càmeres altre cop a la seqüela del Sicario que ell va crear.

https://elcinefil.cat/2018/06/27/benicio-del-toro-tornara-a-ser-soldado/

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents