Els joves ressusciten la vida al camp a ‘Suro’

L’Helena i l’Ivan es proposen construir una nova vida als boscos de sureres, però els seus diferents punts de vista sobre com viure a la terra emergeixen, desafiant el seu futur com a parella. Aquest és l’argument del film català (i en català) Suro, òpera prima del director Mikel Gurrea que podrem veure per primer cop a la secció oficial del Festival de Sant Sebastià. 

La pel·lícula està protagonitzada per Vicky Luengo i Pol López i el debutant Ilyass El Ouahdani, acompanyats d’un repartiment d’actors no professionals, principalment treballadors del sector del suro. Al llarg del metratge hi veurem seqüències rodades a Darnius, Agullana, Maçanet de Cabrenys i Figueres amb un paisatge eminentment rural com a referència.

El film és una producció de Lastor Media, Malmo Pictures, Nocturna Pictures i Irusoin, amb la participació de Televisió de Catalunya, TVE, Movistar+ i Filmin i el finançament de l’ICAA, ICEC, MEDIA i l’Ajuntament de Figueres. La pel·lícula s’estrenarà al nostre país el 2 de desembre de la mà de la distribuïdora catalana A contracorriente. 

JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents