‘Superniños’, una nova generació de superherois

- Advertisement -

Quan uns invasors alienígenes segresten els superherois de la Terra, els seus fills han d’unir-se i aprendre a treballar en equip si volen salvar els seus pares i a món. Aquest és l’argument superheroic de la nova pel·lícula produïda per Netflix del director mexicà Robert Rodríguez, que després del seu exitós debut amb El Mariachi (1992) i la seva consolidació amb From Dusk Till Dawn (1996), ens té acostumats a alternar cinema per a un públic adult (Sin City, 2005; Machete, 2010) i infantil (Spy Kids, 2001; The Adventures of Sharkboy and Lavagirl, 2005). Això sense oblidar el seu triomfal pas per la segona temporada de The Mandalorian amb un episodi (The Tragedy), que va fer les delícies de tots els fans d’Star Wars.

- Advertisement -

La cinta plena d’efectes digitals està protagonitzada pels adults Pedro Pascal (The Mandalorian, 2019-2020), Priyanka Chopra (The Matrix 4, 2021), Christian Slater (True Romance, 1993) i Boyd Holbrook (Predator, 2018), i els nens YaYa Gosselin (13 Reasons Why, 2019-2020), Vivien Blair (Bird Box, 2018), Isaiah Russell-Bailey (Criminal Minds, 2018) i Akira Akbar (Captain Marvel, 2019), entre d’altres.

- Advertisement -

Com ve sent habitual en els darrers temps per culpa de la pandèmia de coronavirus, el film de Rodríguez no passarà pels cinemes i s’estrenarà directament a la plataforma d’streaming de Netflix el 25 de desembre, dia de Nadal. Un bon regal nadalenc per als fans dels superherois més petits de casa. 

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents