El terror es cola al món dels superherois a ‘BrightBurn’

- Advertisement -

Dins el món dels superherois hi ha moltes vessants, però sempre giren entorn al fantàstic. En aquesta ocasió es presenta amb la premissa d’un nen que arriba d’un altre planeta i aterra d’emergència a la Terra, però en comptes de convertir-se en un heroi per a la humanitat acaba sent quelcom més sinistre. Així es presenta aquesta nova versió de Superman, la qual pretén emular la dels còmics, però amb un punt més terrorífic.

El film BrightBurn (El hijo) està dirigit per David Yarovesky (The Hive), mentre que la producció recau sobre James Gunn, director i guionista de la saga Guardians of the Galaxy, el qual torna al gènere fantàstic amb tocs de terror cercant de nou l’èxit, després de la problemàtica que va tenir per culpa d’uns tuits inapropiats escrits fa uns anys que van implicar el seu comiat de la companyia Marvel.

- Advertisement -

- Advertisement -

El dia 24 es podrà gaudir d’aquesta producció als cinemes. Ara bé, al trailer ja hi podem veure com el nen extraterrestre ho passa malament i se sent diferent a la resta de companys de la seva classe, això fa que no tingui la mateixa intenció d’ajudar als humans que tenia Clark Kent i la seva missió serà tot el contrari.

L’elenc està encapçalat per Elisabeth Banks (sagues Pitch Perfect o The Hunger Games), David Denman (The Gift o Puzzle), els quals es fiquen sota la pell d’un matrimoni de grangers que hauran d’enfrontar-se als poders i terribles impulsos del petit que un dia els caus del cel. A ells s’hi sumen Meredith Hagner, Matt Jones, Jennifer Holland o Steve Agee, entre d’altres.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents