Acció i intriga a ‘Designated Survivor’

- Advertisement -

A Designated Survivor, un atemptat de dimensions interplanetàries provoca que el secretari d’urbanisme dels EUA (Kiefer Sutherland A.K.A Jack Bauer) hagi d’encapçalar la primera potència mundial. No ens enganyem, siguem francs. El titular ho diu ben clar. Després de finalitzar la trepidant 24, una sèrie protagonitzada pel bo d’en Kiefer ja no serà mai més una obra mestra. Una sèrie de culte. Almenys no amb els paràmetres de mesura que utilitzem actualment. Com a molt, pot aspirar a entrar en el terreny de les ‘guilty pleasures’. I aquí és on qui subscriu la sitúa.

Designated Survivor és una sèrie de ritme trepidant, amb una bona dosis d’acció, plena d’intriga i girs argumentals constants i, en la majoria dels casos, inverossímils. És com si els productors haguessin posat a la coctelera The west wing i 24, pensant que la suma del millor d’aquestes resultaria en una sèrie collonuda.

- Advertisement -

Sucesor designado

- Advertisement -

Però no és així. Tot i que Designated Survivor té converses de passadís, en cap moment arriba (segurament tampoc hi aspira) als nivells que tenien els diàlegs polítics del gran Aaron Sorkin. Designated Survivor, com 24, també té acció i girs argumentals copernicans, però  tampoc arriba a assolir el ritme infartant que imprimia la bogeria del bo d’en Jack. Estem doncs davant un bon succedani, una sèrie entretinguda, però que no trobareu pas en una llista de les millors de l’any.

- Advertisement -
Marcel Pujol
Nascut a Barcelona l’any 1983, és Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Marcel Pujol escrivia al blog de cinema 'Marchelo’s Wei' i es defineix com a cinèfil i serièfil empedreït. En el terreny de la literatura, l’any 2014 va publicar el seu primer llibre, 'Tu i jo, living style (Editorial Aurifany) i el 2015 va escriure un dels relats negres de l'antologia 'Els crims nostrats' (Edicions Xandri). Els seus inicis professionals al món del dret els va viure treballant d’advocat del torn d’ofici laboral i actualment es dedica al món dels recursos humans, combinant la seva feina amb la passió per escriure.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents