Star Wars Land obrirà les seves portes el 2019

- Advertisement -

Els fans de la famosa i exitosa saga galàctica Star Wars estan d’enhorabona, no només perquè el passat desembre es va estrenar amb èxit el vuitè episodi sinó perquè al 2019 s’obriran dos parcs d’atraccions dedicats exclusivament a la saga, a part del novè episodi. Durant la darrera D23 Expo, la companyia Walt Disney, que l’any 2012 va adquirir els drets dStar Wars, va presentar la primera maqueta de 15 metres de longitud que mostrava com serà aquest Star Wars Land.

- Advertisement -

Els parcs de Disney Land a California i Disney World a Orlando tindran unes expansions dedicades a l’univers creat per George Lucas. Els complexos estaran ambientats en un planeta no conegut fins ara i, la gent podrà passejar-se per diferents escenaris on s’anirà trobant amb els seus personatges preferits i amb elements tan mítics de la saga com el Halcón Milenario en escala real i un Tie-Fighter.

- Advertisement -

Dues de les atraccions estrella que ja s’han donat a conèixer seran, una missió personalitzada amb l’Halcón Milenario on els visitants tindran el control de la nau i, la possibilitat de participar en un enfrontament entre la Primera Ordre i la Resistència. El cost dels dos parcs serà de 200 milions de dòlars i tindran una expansió de 5,6 hectàrees, el més gran fet fins ara. A més, comptarà amb la més alta tecnologia per tal que la immersió sigui del cent per cent.

star-wars-land

star-wars-land

star-wars-land

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents