‘Stan & Ollie’ recupera les figures de ‘El gordo y el flaco’

- Advertisement -

Laurel and Hardy, que en espanyol es van rebatejar com a El gordo y el flaco, eren un duet còmic format pel britànic Stan Laurel i l’americà Oliver Hardy. Ara la BBC ha produït un film biòpic sobre els dos actors i la seva carrera al cinema. La història, concretament esta ambientada durant l’època en què el duet va fer el tour final a Regne Unit durant l’època de la postguerra, concretament l’any 1953.

John C. Reilly (Holmes and Watson o The Sisters Brothers) ha estat l’encarregat de posar-se a la pell d’Oliver Hardy i la fotografia que es va piular al compte de Twitter que homenatge Laurel and Hardy ja s’ha fet trending tòpic. L’actor americà està totalment irrecognoscible gràcies a la màgia de la prostètica. D’altra banda, Steve Coogan (Tropic Thunder o Ideal Home) és qui donarà vida a la memòria de Stan Laurel. A més, els administradors del compte de Twitter del duet anunciaven la novetats de la pel·lícula amb la fotografia i amb el fet que ells mateixos han pogut actuar com a consultors durant la filmació de la pel·lícula.

- Advertisement -

- Advertisement -

La direcció ha recaigut sobre el director escocès Jon S. Baird (Filth o Cass) qui ha afirmat que la pel·lícula és una oda a “l’amor que professa pel duet còmic”. A més, ha afirmat que quan va llegir el guió per primera vegada se li van escapar les llàgrimes, no només pel que Laurel and Hardy van representar per a ell sinó que també “per la profunditat de la història”.

Stand & Ollie es va estrenar a la cartellera dels Estats Units el 28 de desembre del 2018, i aquí a Espanya s’estrena el proper 15 de març del 2019.

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents