Els Mercenaris d’Stallone arriben a les plataformes

- Advertisement -

Els mercenaris tornen a l’acció! I ja sabem què vol dir això… Explosions, tancs, músculs, diàlegs absurds sobre destrals i pistoles i molta testosterona. En aquesta quarta entrega la saga barreja comiat i reinici. I és que el veterà mercenari Barney Esquizo Ross (Sylvester Stallone) i el seu equip d’estrelles, format pels homes més durs del món mundial, afronten un nou desafiament. Per superar-lo i sortir-ne airosos, hauran de recórrer al seu enginy, experiència i força bruta que els caracteritza.

La pel·lícula The expendables 4, dirigida per Scott Waught (Need for speed) va arribar als cinemes el 29 de setembre de 2023 i aquest 4 d’abril arriba a Amazon Prime. I juntament amb la 4a entrega hi podreu veure les altres tres. Teniu acció per estona.

- Advertisement -

Mercenaris: una saga a la força

- Advertisement -

La 4a entrega serà l’últim cop que veurem Stallone al cap de la banda. En aquesta última aventura l’actor de Rocky i Rambo passarà definitivament el testimoni a Jason Statham (Lee Christmas). De fet, aquest últim ja agafa ara el control de la franquícia sent un dels productors de la cinta. I què passa en aquesta pel·lícula? Doncs, un clàssic. Evitar que una bomba nuclear robada per uns dolents molts dolents desencadeni la 3a Guerra Mundial. Què volíeu? Un guió d’Oscar? Si jugues als mercenaris ja saps quina és la fórmula…

Al film, però també hi veurem alguns dels sospitosos habituals: Dolph Lundgren, 50 Cent o Megan Fox acompanyaran els líders de la banda en una nova aventura plena d’acció. S’hi afegiran també Andy Garcia i l’actor especialista en arts marcials Tony Jaa (sí, el tailandès d’Ong bak). Per si tot això fos poc, l’amenaça del clan del múscul és Iko Uwais, el protagonista de la saga The Raid. Em fa mal el cos només d’anomenar-los…  Més velles glòries! Més botox! Més acció!

iko iwais mercenaris (1)

La tornada al pòdium de l’acció per a Stallone

Fem memòria. L’any 2010 Silvester Stallone sortia d’una dècada dolenta a escala de prestigi i feina a Hollywood. Recordeu D-Tox, Avenging Angelo, Taxi 3? Jo tampoc! Doncs després d’intentar a la desesperada tornar a ser rellevant ressuscitant els seus tòtems (John Rambo (2008), Rocky Balboa (2006) va arribar a la conclusió que la resposta era ser ell mateix però reinventat. Amb The expendables (2010) va tornar a ser rellevant amb la fórmula de la nostàlgia i el mastegot.

mercenaris 4

El film va recaptar 103 milions de dòlars arreu del món i la seva seqüela (amb Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis i Arnold Schwarzenegger) va fer 85 milions a la taquilla el 2012. Tot i que la tercera entrega dels mercenaris va recaptar “només” 40 milions el 2014, l’oncle Sly hi torna quasi 10 anys després amb els mateixos ingredients. Objectiu salvar el món i revitalitzar la saga.

Ah, i la franquícia de mercenaris, però, no s’atura als cinemes. Fox està preparant un spin-off en forma de sèrie (produïda per Stallone) i a l’Índia en preparen un remake a l’estil Bollywood.

Informació complementària sobre testosterona i cinema

Els ‘machotes’ del barri

“Ser el paio dur és part de la meva personalitat”

- Advertisement -

Yippee Ki-Yay, Bruce Willis!

Quan Chuck Norris va trobar Bruce Lee

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents