‘Squid Game: The Challenge’, el Joc del Calamar es torna real

- Advertisement -

A mitjan 2022, Netflix va anunciar que estava preparat, a part d’una segona temporada, un reality show de Squid Game (El Joc del Calamar), l’exitosa sèrie coreana que va causar furor durant la pandèmia. Ara, la plataforma d’streaming ha fet pública el títol del programa i la seva data d’estrena: Squid Game: The Challenge, i el 22 de novembre.

Squid Game: The Challenge
Squid Game: The Challenge

- Advertisement -

El reality serà una rèplica de l’ambientació de la sèrie, on 456 participants de diverses regions del món intentaran superar una sèrie de desafiaments. Segons ha revelat Netflix: “Al llarg d’una sèrie de jocs, cada participant serà portat al límit i obligat a preguntar-se fins on arribarà per guanyar, forjant aliances oportunistes, estratègies despietades i traïcions oportunes”. Més enllà que el show està inspirat en la famosa sèrie, sense cap desenllaç mortal, una altra carta amb què pretenen atraure l’atenció del públic és que comptarà amb el premi més gran en la història de la televisió. El guanyador s’endurà 4,56 milions de dòlars.

Un rodatge polèmic

- Advertisement -

Tot i que, òbviament, cap prova implica la mort de cap concursant, això no significa que els reptes, no siguin perillosos. Diversos concursants es van posar en contacte amb mitjans nord-americans per queixar-se de les dures cançons de la filmació, donant veu als desmais, lesions i ferides que es van patir durant els enregistraments. Es va destacar que els jugadors passaven molt de temps aturats en algunes sessions, per la qual cosa el fred els consumia i acabava amb ells als enregistraments maratonians i que, en cap moment, van reparar en la seva salut.

Squid Game: The Challenge
Squid Game: The Challenge

“Tot el turment i el trauma que vam experimentar no es va deure al joc en si o al rigor del joc. Van ser les incompetències de l’escala: van ser més ambiciosos del que podien”, explicava un dels participants. Netflix es va afanyar a desmentir-ho en un comunicat: “Ens hem preocupat profundament per la salut del nostre elenc i equip, i la qualitat d’aquest programa. Qualsevol acusació que la competició està manipulada o els informes de danys greus als jugadors són simplement falsos”.

‘Squid Game’: un joc “mortal”

Va ser el juny de l’any passat quan Netflix va iniciar la recerca dels 456 jugadors. Per aconseguir un lloc com a participant s’havien de complir els següents requisits. Era necessari tenir més de 23 anys i tenir 4 setmanes de disponibilitat per gravar el programa el 2023. I no… No era necessari trobar-se en condició de pobresa… Posteriorment, calia omplir un formulari al web i enviar un vídeo on l’aspirant explicava per què volia formar part del concurs. Tot i que es van mostrar disposats a seleccionar persones de diversos països, la majoria són dels Estats Units i el Regne Unit.

Tot i les seves crítiques per la seva duresa física i acusacions de frau per manca de transparència en les condicions del contracte dels participants, el reality imitarà el que narra la sèrie coreana. Ho farà, tanmateix, amb les seves pròpies històries i passats. Sigui com sigui, l’estrena de Squid Game: The Challenge a Netflix és una de les més esperades de l’any.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents