Sota els (joves) llençols de Leonardo DiCaprio

- Advertisement -

Leonardo DiCaprio és un dels actors més reputats de la seva generació. La seva vida professional és més que admirable i, ens agradi o no (per gustos, colors), és un actor més que consolidat a Hollywood i una gran estrella. Aquest 2021 ha tornat a l’actualitat gràcies al film de Netflix Don’t look up, per la qual ha estat nominat al Globus d’or.

El món s’acaba i ningú s’ho creu a ‘Don’t look up’

- Advertisement -

Pel que fa a la seva vida personal, sembla que les coses no li van tan bé. O sí; tot depèn de com ens ho mirem… La seva vida sentimental és tot un despropòsit i és potser l’actor de Hollywood que més parelles ha tingut. I per això dic que depèn de com ens ho mirem: moltes parelles volen dir molts fracassos amorosos, però també moltes actrius i models sota els seus llençols. Si ens ho mirem així, la cosa canvia, oi? Bé, és hora que deixem d’imaginar-nos models i actrius d’infart i que activem el gen gossip per ficar-nos sota els llençols de DiCaprio. Però, no de la manera que us penseu, eh! No pas en el sentit literal. Bé, potser sí… El que vull dir és que analitzarem com li agraden les dones al famós actor.

- Advertisement -

Si una cosa podem dir de Leonardo DiCaprio i la seva vida sentimental és que li agraden les models, sobretot si són rosses. Tret de la relació que va tenir amb Naomi Campbell, una excepció que confirma la regla DiCaprio (model i rossa), a la llarga llista de conquestes hi trobem dones de la talla d’Amber Valletta, Eva Herzigová, Blake Lively, Erin Heatherton… Destaca la seva història amb Gisele Bündchen, ja que potser és una de les relacions més llargues que ha tingut. Per altra banda, va ser molt sonada la seva relació amb Bar Refaeli, i es podria dir que ambdós es van veure beneficiats professionalment pel fet de fer-se companyia.

Però si una dada sobre la vida amorosa de DiCaprio em sorprèn és el seu límit d’edat, i és que l’actor no ha sortit mai amb una noia de més de 25 anys. I quan dic MAI, vull dir mai. Des de la seva primera relació coneguda el 1994 amb Bridget Hall, les seves parelles no han superat el quart de segle. Podem especular molt i donar moltes voltes al motiu pel qual no té parelles de més edat i, de fet, espero que ho feu i que deixeu molts comentaris al respecte. Jo, que soc molt donada a donar la meva opinió (fins i tot quan no me la demanen) i que soc molt malpensada, m’inclino a pensar que busca dones joves perquè li segueixin una mica la veta, facin el que ell vol i les pugui portar una mica al seu terreny.

Cal “corregir” que informació del quadre ha quedat antiga. La seva actual parella, Camila Morrone farà 25 anys el juny de 2022. Haurà arribat al límit! Veurem què passa… Potser el fet que en Leonardo tingui una relació molt estreta amb la seva mare hi té alguna cosa a veure i resulta que a la seva mare no li agrada cap de les seves parelles. Però això és només la meva opinió. Si apliquem el principi de la navalla d’Occam, pel qual podem deduir que la natura opera en el camí més curt possible, potser hauríem de simplificar i pensar que en Leo encara no ha trobat la seva mitja taronja.

- Advertisement -
Aida Montoya
Filòloga clàssica de formació i mil i una coses de professió. Dirigeix el portal web lescriba.cat, on parla de literatura, cinema i sèries. Llegeix tant com pot però menys del que li agradaria, i com a bona "millennial", comparteix aquesta afició a Instagram (@aida_montoya_).

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents