L’eriçó blau de Sega s’estrena al cinema

- Advertisement -

L’eriçó blau conegut com a Sonic va sorgir de la mà de Sega l’any 1991, i va esdevenir en un fenomen mundial  i una saga de videojocs que ha venut milions de còpies. Com és habitual, el cinema es fixa en tot i els productors de The Fast and the Furious i Deadpool ja tenen llesta l’adaptació a la gran pantalla que ens arriba el 14 de febrer de 2020. 

- Advertisement -

Sota el títol Sonic the Hedgehog el film és una comèdia d’aventures i acció que combina animació amb personatges reals. El protagonista viurà aventures i desventures en creuar del seu món al nostre i  conèixer al seu amic humà i policia Tom Wachowski. Tots dos uniran les seves forces per combatre el malvat Dr. Robotnik, qui intentarà atrapar Sonic amb la finalitat de fer servir els seus poders per dominar el món.  

- Advertisement -

La direcció va a càrrec de Jeff Fowler, el qual fins ara només havia dirigit un parell de curtmetratges animats, Gopher Broke i Atlas Reactor: The Case. Mentre que l’elenc està encapçalat per Jim Carrey (The Truman Show o Liar Liar), el qual interpretarà el malvat Dr. Robotnik i James Marsden (Two Guns o sèrie Westworld) el qual serà l’amic de l’eriçó, Tom Wachowski.

Després de la publicació del primer tràiler van ploure milers de crítiques per part dels fans de la saga, ja que van considerar que el disseny de l’eriçó distava molt de la realitat del videojoc. Les opinions negatives han arribat tan lluny que es va retardar l’estrena del film (que havia d’arribar per Nadal) per fer-li un rentat de cara de CGI a l’eriçó blau. Els canvis han tret realisme al protagonista per tal de fer-lo més semblant al videojoc i a la vegada amb una estètica més de dibuix animat.  

Veurem si els canvis satisfan l’audiència… Aquest 14 de febrer sortirem de dubtes i veurem si Paramount Pictures és capaç de crear una nova saga de de ser un èxit de ben segur donarà fortes alegries a l’estudi.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents