‘Sonic Prime’ arriba a Netflix en català

- Advertisement -

L’eriçó blau conegut com a Sonic va sorgir de la mà de Sega l’any 1991, i va esdevenir en un fenomen mundial i una saga de videojocs que ha venut milions de còpies. Tal és el seu èxit que s’ha fet una adaptació al cinema en imatge real, de la qual ja s’han estrenat dues entregues, una el 2020 i la més recent el passat abril. Els seus seguidors estan d’enhorabona, perquè Netflix ha anunciat una sèrie basada en el personatge sota el títol Sonic Prime.

A continuació es pot veure la sinopsi oficial: “Les aventures plenes d’acció de Sonic the Hedgehog van a tota pastilla quan una trobada amb el Dr. Eggman dona com a resultat un esdeveniment que trenca l’univers. Desesperat per reconstruir la seva realitat principal i salvar als seus vells amics, Sonic correrà a través del Shatterverse, descobrirà mons estranys i reclutarà nous amics en l’aventura més èpica de la seva vida”.

- Advertisement -

- Advertisement -

Al tràiler oficial es desvetllen, a més, personatges molt coneguts que acompanyaran a Sonic, com són Tails, Knuckles, Shadow, Amy, Big, Rogue o el Dr. Eggman, entre d’altres. La primera temporada de la ficció tindrà 24 capítols que estaran disponibles a partir del pròxim 15 de desembre, poc abans de finalitzar l’any, tal com s’havia compromès la plataforma d’streaming. Està previst que, la sèrie desenvolupada a càrrec de WildBrain Studios (creadors de sèries com Carmen Sandiego, Mega Man: Fully Charged) arribi amb doblatge en català.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents