‘The Beguiled’: el joc de la seducció

- Advertisement -

Don Siegel va ser l’encarregat de dirigir la que va ser la primera adaptació de la novel·la A Painted Devil, de Thomas Cullinan, que es va poder veure al cinema. El film va arribar amb el títol The Beguiled (El seductor) i amb Clint Eastwood com a protagonista. Quatre anys després de mantenir-se al marge de la gran pantalla, Sofia Coppola torna aquest any amb un remake del film del 1971 i amb un elenc de primeríssima fila: Nicole Kidman encapçala el repartiment i la segueixen Kirsten Dunst, Ellen Fanning i Collin Farrell.

- Advertisement -

El film transcórrer durant la Guerra Civil estatunidenca, concretament l’any 1864, a l’estat de Virginia. Un soldat unionista apareix ferit als voltants d’un internat per a noies i una d’elles el troba per casualitat i, decidida a ajudar-lo el porta fins al centre. Un cop curat es convertirà en el centre d’atenció de totes les noies i començarà un joc de seducció que provocarà gelosia i venjança entre les noies de la casa.

- Advertisement -

Farrell donarà vida al soldat, Kidman serà la mestra principal de la institució i Dunst serà una de les professores, mentre que Fanning interpretarà una de les joves estudiants. A diferència del film protagonitzat per Clint Eastwood, aquí el punt de vista serà el de les noies de l’internat. En una entrevista, Kirsten Dunst va explicar que havia arribat a sentir-se incòmoda em rodar algunes de les escenes sexuals.

The beguiled

The Beguiled suposa el sisè llargmetratge de Sofia Coppola que de nou, explora l’univers femení. En unes declaracions, Coppola explicava, “ha estat divertit pensar com explicar una història però mantenint-la fidel al meu estil” i afegia, “tenir aquella classe de món bell i d’ensomni que m’agrada, però amb un argument”. El film ha comptat amb un pressupost de 10,5 milions de dòlars i ha estat rodada en 35 mil·límetres. La data d’estrena a Espanya encara no està prevista però ja es va poder veure en el marc del Festival de Cannes, on van estar-hi presents la majoria dels protagonistes, acompanyats per la directora.

The beguiled

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents