El que vau fer l’últim estiu us perseguirà sempre

- Advertisement -

Els noranta tornen… La plataforma Amazon Prime estrena aquest 15 d’octubre, la sèrie original I know what you did last summer (Sé lo que hicisteis el último verano). L’argument és el mateix que la mítica homònima pel·lícula de 1997 dirigida per Jim Gillespie. En una ciutat aparentment perfecta, un grup de joves anirà descobrint, a poc a poc, les veritats ocultes de totes les persones que formen part del seu dia a dia. Tot, mentre intenten esbrinar qui és l’assassí que els persegueix, just un any després del mortal accident de cotxe la seva nit de graduació. Un accident on potser van ser més que testimonis…

- Advertisement -

Basada en la novel·la de Lois Duncan (1973) la primera temporada, escrita per Sara Goodman i coproduïda per Sony Pictures Television, tindrà vuit capítols: els primers quatre es publicaran el dia de l’estrena i, la resta, setmanalment. El cast el formen Madison Iseman, Bill Heck, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck i Brooke Bloom.

- Advertisement -

- Advertisement -
Maria Garau
Estudiant de Comunicació Audiovisual i apassionada de les ficcions de qualsevol classe, les gaudeix per igual al sofà de casa amb amigues o a les sales de cinema. Li interessa profundament el cinema i les sèries en totes les seves formes, però res igualarà mai 'Shrek 2', diu.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents