‘Sky Rojo 2’: la venjança de les prostitutes

- Advertisement -

Netflix ha revelat ja el tràiler oficial de la segona entrega d’Sky Rojo, una de les sèries espanyoles que més alegries els ha donat aquest 2021. L’adrenalina, l’acció i el “pulp latino” tornaran a ser els protagonistes d’aquests nous 8 episodis que s’estrenaran arreu del món el 23 de juliol.

- Advertisement -

En aquest nou lliurament veurem a Coral, Wendy i Gina més unides que mai. Els papers es canviaran i ara els caçadors es convertiran en presa. Això és així perquè les noies busquen venjança a qualsevol preu. Romeo, Moisés i Christian, per la seva banda continuen intentant atrapar-les, però mentre elles actuen com un equip, ells cada vegada desconfien més d’ells mateixos.

Un èxit global per a Netflix

- Advertisement -

Cal recordar que la sèrie està creada per Àlex Pina i Esther Martínez. Ja fa temps us vam anunciar que Pina fitxava per Netflix per crear contingut exclusiu per al gegant de l’streaming, i és que en els últims anys el de Pamplona ha esdevingut el creador més popular i amb més èxit del panorama serièfil espanyol amb sèries com La casa de papel i Vis a vis, èxits rotunds tant a nivell nacional com a nivell internacional.

Sky Rojo narra la història de tres prostitutes una cubana, una argentina i una espanyola que per fugir del prostíbul on viuen acaben deixant el seu proxeneta malferit. Per deixar la seva antiga vida enrere, les noies emprendran un viatge per carretera amb la certesa que amb el seu historial delictiu no poden anar a la policia, i que el proxeneta i els seus sequaços les persegueixen. Les noies només tindran dues opcions: o fugir i procurar que no les enganxin o treure les urpes i plantar cara.

El repartiment compta amb Verónica Sánchez (El embarcadero, Gordos), la cubana Yany Prado (La doble vida de Estela Carrillo, La reina soy yo) i l’argentina Lali Espósito (Floricienta, Dulce amor). Les tres actrius donen vida a les prostitutes protagonistes mentre que en el sector masculí, completen el repartiment Asier Etxeandia (Dolor y gloria, Velvet), Miguel Ángel Silvestre (El corredor de la muerte, Velvet) i Enric Auquer (Quien a hierro mata, La línea invisible).

Pel que fa a la part tècnica, Pina y Martínez no només en són els creadors, sinó que també actuen com a productor executius i part de l’equip de guió, també format per David Barrocal, Javier Gómez Santander, Mercedes Rodrigo i Manuel Jabois. La direcció recau sobre Eduardo Chapero-Jackson, Javier Quintas i el director català David Victori (No matarás). El responsable de la fotografia és el premiat amb un Goya Migue Amoedo (La casa de papel, La llamada, La novia).

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents