‘Sí, quiero… o no’, comèdia romàntica multigeneracional

- Advertisement -

El film Sí, quiero… o no està disposat a demostrar que la comèdia romàntica no ha mort! Michelle i Allen han arribat en la seva relació al punt de fer els següents passos cap al matrimoni. Pensant que és una bona idea convidar els seus pares perquè per fi es coneguin, organitzen un sopar i el converteixen en un assumpte familiar. Per a sorpresa de tots, l’assumpte adquireix una dimensió totalment inesperada, ja que els pares es coneixen bé, massa bé: fa mesos que enganyen els seus cònjuges… l’un amb l’altre. Atrapats en aquest delicat embolic, intenten amagar els seus flirteigs als ulls dels seus fills mentre s’enfronten obertament als amants dels seus cònjuges.

'Maybe I Do' (Michael Jacobs)
‘Maybe I Do’ (Michael Jacobs)

- Advertisement -

Aquest és l’argument de Sí, quiero… o no (Maybe I do) la comèdia romàntica multigeneracional dirigida per Michael Jacobs, creador d’exitoses sèries com My two dads (1987-1990) o Boy Meets World (1993-2000), i protagonitzada per grans estrelles de Hollywood com Diane Keaton, Richard Gere, Susan Sarandon, William H. Macy i joves talents com Emma Roberts i Luke Bracey.

Comèdia i alguna cosa més

- Advertisement -

Segons paraules del mateix director, “tinc l’esperança que Sí, quiero… o no arribi a un equilibri entre els moments de pura comèdia i els moments de pur sentiment, mentre exposem les nostres opinions sobre la contraposició entre amor i matrimoni, amb l’esperança que un sobrevisqui a l’altre, i oferim al nostre públic alguna cosa de què parlar amb les persones que hagin decidit estimar”.

La comèdia Sí, quiero… O no arriba als cinemes el 21 d’abril.

'Maybe I Do' (Michael Jacobs)
‘Maybe I Do’ (Michael Jacobs)

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents