‘Sherlock Gnomes’: la nova aventura dels nans de jardí

- Advertisement -

El clàssic de Shakespeare Romeu i Julieta arribava a la gran pantalla el 2011 en una versió animada i protagonitzada per nans de jardí. Gnomeo i Julia havien de superar diversos obstacles per poder estar junts. En el seu cas, l’impediment per estar junts no es devia a l’odi entre les seves famílies, sinó per culpa d’una discussió entre veïns. Finalment però aconseguien el seu final feliç.

sherlock gnomes

- Advertisement -

L’11 de maig, aquests dos personatges i, la seva colla d’amics, tornaran per viure una nova aventura, aquest cop a la ciutat de Londres. El film portarà per títol Sherlock Gnomes i narrarà com els protagonistes hauran de fer front a un misteri, la desaparició de nans de jardí. Per tal de resoldre l’enigma, comptaran amb l’ajuda de Sherlock Gnomes, un famós detectiu i protector dels nans britànics. Amb l’ajuda del seu inseparable amic Watson, emprendran un viatge pels carrers de la ciutat, al costat de Gnomeo, Julia i tot un seguit de nous personatges que aniran coneixent pel camí.

- Advertisement -

La pel·lícula comptarà de nou amb les veus de James McAvoy i Emily Blunt, per la parella protagonista de gnoms; Chiwetel Ejiofor, que posarà la veu al personatge de Watson i, Johnny Depp, que es ficarà en la pell del prestigiós detectiu Sherlock Gnomes. També estarà disponible en versió catalana.

El film d’animació tornarà a estar produït per Sir Elton John, Steve Hamilton Shaw, David Furnish i Carolyn Soper. L’any passat, Elton John va aparèixer a la segona part de Kingsman en un paper secundari i sembla que això de cinema li ha agradat. La direcció ha recaigut en John Stevenson (Kung Fu Panda), amb un guió de Ben Zazove.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents