‘She-Hulk’: molt més que una advocada

- Advertisement -

La plataforma d’streaming Disney+ fa una bona temporada que està expandint l’univers cinematogràfic Marvel amb l’estrena de sèries com les més recents Moon Knight o Ms. Marvel i anteriorment Loki, What If? o The Falcon and the Winter Soldier, entre d’altres. Ara és el torn deShe-Hulk: Attorney at Law, una sèrie que arriba aquest 18 d’agost a la plataforma (originàriament, s’havia d’estrenar el dia 17, però Disney+ ha decidit endarrerir-ho un dia).

- Advertisement -

La trama se centra en Jennifer Walters, una advocada amb els mateixos poders que l’increïble Hulk, l’Avenger més fort. La ficció ha estat creada per Jessica Gao, la qual s’encarrega del guió, mentre que Kat Coiro, que estarà al capdavant de l’equip de direcció de la sèrie. En aquesta ocasió comptarà amb 10 episodis d’uns 30 minuts de durada. No és la primera vegada que es tracta d’adaptar el personatge, anteriorment als anys 80 es va planificar una sèrie per a la cadena ABC protagonitzada per Mitzi Kapture i la campiona de voleibol Gabrielle Reece. També, Larry Cohen anava a dirigir un film als 90 amb Brigitte Nielsen, que fins i tot va arribar a tenir imatges promocionals.

- Advertisement -

L’elenc està encapçalat per Tatiana Maslany la qual es ficarà sota la pell de Jennifer Walters/She Hulk a ella s’uneixen Mark Ruffalo i Tim Roth, que repetiran els seus papers a l’univers Marvel com a The Incredible Hulk i Abominación. A més d’ell hi haurà nous personatges com Ginger Gonzaga, Renee Elise Goldsberry, Jameela Jamil, Josh Segarra o Anais Almonte. En una entrevista Mark Ruffalo va comentar que aquesta sèrie serà la manera en la qual Bruce Banner serà la manera d’introduir a Jennifer Walters fins UCM:

“Li estic passant el testimoni a Jennifer, hi ha coses molt bones, molt gracioses i genials. A més d’escenes llargues entre el professor i ella. De fet, mai hem vist a Hulk interactuar amb altres persones de la forma en què veurem en la sèrie de televisió. Serà realment interessant. Tatiana Maslany està fantàstica com She-Hulk”.

She-Hulk és una sèrie sobre una dona que intenta navegar pel món i ser presa com una professional que treballa tot i que mesura més de dos metres. Atès que Jennifer Walters és una advocada que s’especialitza específicament en casos legals orientats a superherois, mai se sap quins personatges de Marvel apareixeran d’un episodi a un altre. Ara com ara, els detalls de la trama són escassos, però ho mantindrem actualitzat sobre qualsevol informació a mesura que arribi”. Així ho va esmentar Kevin Feige durant el Dia dels Inversors de Disney i el Disney+ Day. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents