Sexe, ‘Friends’, Barcelona

- Advertisement -

Tots coneixem i recordem la mítica sèrie Friends, un dels referents de l’humor televisió dels noranta i 2000. El que, tanmateix, pocs recorden és l’episodi en que la ciutat de Barcelona esdevé, de rebot, un element central de la trama. Parlem de l’Episodi 4 de la 8a temporada, El de la cinta de vídeo, i els protagonistes són en Joey, en Ross la Rachel. Pel mig hi ha sexe, seducció i fins i tot un embaràs!

Però anem a pams i no fem spoilers abans d’hora. La història comença amb en Ross que per raons que no venen al cas porta una sequera sexual de 6 mesos! Desesperat com està demana ajuda a l’expert en la matèria, en Joey. Aquest, vist l’estat de frustració del seu amic, decideix explicar-li una tàctica de seducció en la qual Barcelona hi té el protagonisme central. La història se suposa que és una arma infal·lible per aconseguir sexe: qui l’escolta cau rendit als peus del narrador.

- Advertisement -

- Advertisement -

En Joey explica que fa uns anys estava fent de backpacker (motxiller) a Barcelona i un dia baixant pels viaranys de Collserola des del Tibidabo veu una noia banyant-se en un llac aïllat envoltat d’arbres. La noia, però, estava plorant i ell volia anar a consolar-la. El que va passar llavors va ser màgic. Van tenir una connexió especial, intensíssima de fusió amb la natura i de comprensió sensorial a milers de quilòmetres de casa. En Joey va començar a plorar empàticament, congelat i tot i que sabia res sobre aquella misteriosa noia va sentir dins tots els seus turments. La va observar i hi va connectar completament i quan es va decidir a anar-la a trobar ella va girar-se i va desaparèixer entre els arbres. Per en Joey aquesta va ser una experiència tan intensa que li va canviar la vida i la recorda com un dels moments més profunds mai viscuts.

No perdem de vista que tot és fictici i és una burda tàctica per endur-se noies al llit però ja sabem que en Joey no acostuma a fallar quan hi ha una “presa que caçar”. El cas és que en Ross té una cita aquella nit i decideix practicar la història davant d’una càmera de vídeo per veure com funciona la seva posada en escena. Meravellat com està per la faula en Ross decideix explicar-li a la noia amb la que està sopant la màgica història del Tibidabo… Amb tanta mala sort que la noia en qüestió resulta que havia viscut un any a Barcelona. Total que fins i tot li corregeix al pobre Ross la pronunciació de Tibidabo que ell ha pronunciat com a “Ti-bi-dei-bou”. Resultat: fracàs. En Ross es queda a dos veles i la sequera sexual continua.

La Rachel entra en acció

La cosa podria acabar en aquesta anècdota però no. Resulta que tota la colla ja sap que la Rachel està embarassada i que en Ross és el pare. La discussió, però, és qui va iniciar el flirteig la nit que la Rachel va concebre la que serà la seva filla Emma. Tant ella com en ell mantenen que va ser l’altre però ell assegura tenir proves que va ser la Rachel la que va voler “tema”. Davant l’estupefacció de tots, en Ross deixa anar la bomba: ho tinc tot gravat en vídeo! Recordeu que per practicar la seva narració va decidir gravar-se per veure si ho feia bé o no? Doncs quan arriba la Rachel a casa resulta que s’oblida d’apagar la càmera i tot (TOT) queda gravat. I el que ve a continuació et sorprendrà…

El cas és que en Ross té raó. Va ser la Rachel la que va iniciar la seducció i la prova és clara. En un moment del vídeo, després d’una copa de vi, ella es posa en actitud sensual i li diu: T’he explicat mai la història de quan vaig anar de motxillera a Barcelona? Automàticament en Joey lliga caps i es revela la veritat: la Rachel tenia ganes de sexe i per seduir el seu ex va fer servir la infal·lible història del Tibidabo.

Amb tanta mala (o bona) sort que en Ross ja la coneixia i, per tant, es va deixar seduir sense mostrar cap resistència. El resultat ja l’hem dit: l’Emma, la filla d’en Ross i la Rachel, es va concebre, en part, gràcies a Barcelona. El capítol acaba de manera divertida amb una escena final on la parella acaba mirant el vídeo. Primer tot va bé i sembla molt romàntic però el Kama sutra s’imposa i decideixen parar l’emissió de porno casolà.

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents