Amazon converteix ‘Mr. & Mrs. Smith’ en una sèrie

- Advertisement -

Arriba la sèrie remake Mr. & Mrs. Smith! Aquesta estrena en exclusiva a la plataforma streaming Prime Video torna a l’univers dels espies que vam conèixer fa uns anys al cinema. Han transcorregut gairebé 20 anys des de l’estrena de la cinta dirigida per Doug Liman protagonitzada per Brad Pitt i Angelina Jolie. En la pel·lícula d’acció i comèdia els protagonistes es ficaven sota la pell de dos assassins professionals, John i Jane, els quals estaven destinats a estar junts fins a la mort.

La trama de Mr. & Mrs. Smith se centrarà en dos estranys, John i Jane, els quals han abandonat les seves identitats per a estar junts com a companys en l’espionatge i en el matrimoni. Units per una misteriosa agència a cada capítol els seguirà una nova missió i un nou objectiu en la seva relació personal. Quan els problemes en el matrimoni comencen a sorgir hauran de fer tot el possible per a lluitar junts, ja que en aquest matrimoni, el divorci no és una opció.

- Advertisement -

La història de Mr. & Mrs. Smith reneix a la TV

- Advertisement -

Mr. & Mrs. Smith va arribar a les pantalles el 2005 i va tenir molt èxit. Amb un pressupost de poc més de 100 milions de dòlars, en va recaptar quasi 500 arreu del món. Uns quants anys més tard, Amazon Prime Video va decidir desenvolupar una sèrie remake inspirada en ella i protagonitzada per Donald Glover (John Smith) i Maya Erskine (Jane Smith). A més, està codirigida per Donald Glover (Atlanta o Community) i Francesca Sloane (Atlanta o Fargo). La ficció consta de 8 episodis.  

Originalment, la sèrie comptava amb Phoebe Waller-Bridge (Fleabag o Indiana Jones and the Dial of Destiny) com a cocreadora i coprotagonista amb Glover. El 2021, va haver d’abandonar la sèrie tal com va explicar a The Hollywood Reporter: “Vaig treballar en aquest programa durant sis mesos amb tot el cor i la ment i realment em vaig preocupar per ell; encara em preocupo per això. I sé que serà brillant. Però a vegades es tracta de saber quan abandonar la festa. No voldràs interposar-te en el camí d’una visió. La col·laboració creativa és com un matrimoni i alguns matrimonis no funcionen”.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents