Nou ‘look’ i aventures per a Scooby-Doo

- Advertisement -

Al 1969 la cadena CBS va estrenar la sèrie de televisió animada Scooby-Doo, produïda per Hanna-Barbera. La franquícia des d’aleshores ha comptat amb diverses sèries de televisió, pel·lícules i, fins i tot, videojocs. S’han emès 327 capítols al llarg de 24 temporades des de la seva primera aparició. A part de tractar-se d’una sèrie molt entretinguda i estimada pels seus seguidors, tant petits com grans, compta amb diverses distincions al llarg de la seva existència. 

Després de tants anys ens arriba el film Scoob! (¡Scooby!). Serà la primera vegada que els personatges patiran un nou canvi d’imatge i apareixeran en una aventura animada en 3D per a la gran pantalla. Les anteriors produccions de la franquícia en cinemes van comptar amb actors reals tant al 2002 com a la seva seqüela al 2004, ambdues guionitzades per James Gunn, dirigides per Raja Gosnell i produïdes per Warner Bros. En aquesta ocasió, a més, el film arriba a les sales el dia 15 de juliol també en llengua catalana convertint-se en la primera gran estrena animada després del confinament.

- Advertisement -

- Advertisement -

El llargmetratge explica l’origen de l’amistat entre Shaggy i el seu fidel amic caní, el gran danès Scooby-Doo; així com es va forjar la famosa agència de detectius juntament amb Fred, Velma i Daphne. Després de diversos casos resolts i aventures compartides, la colla s’enfrontarà al misteri més complicat i important de les seves carreres: un complot perquè el gos fantasma Cèrber vagi pel món sense que ningú l’aturi. Mentre l’equip treballa a contratemps per detenir a aquest gos apocalíptic, descobriran que Scooby té un llegat secret i un destí èpic major del que ningú podia imaginar.

La direcció de la cinta recau sobre Tony Cervone, sota el guió escrit per Kelly Fremon Craig a partir de la història de Matt Lieberman, la qual porta en desenvolupament des del 2013. Per altra banda, comptarà amb les veus en versió original de Zac Efron (Fred), Amanda Seyfried (Daphne), Kiersey Clemons (Dee Dee), Gina Rodríguez (Velma), Will Forte (Shaggy), Jason Isaacs (Dick Dastardly), Ken Jeong (Dynomutt), Tracy Morgan (Capitán Cavernícola), Mark Wahlberg (Blue Falcon) i Frank Welker (Scooby-Doo).

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents