Schwarzenegger i Costeau mostren les meravelles del mar

- Advertisement -

L’actor de Terminator i Predator, Arnold Schwarzenegger, és l’encarregat de posar la veu (i part dels diners) del documental Wonders of the sea 3D, una experiència aquàtica que té com a objectiu meravellar-nos amb tot que passa sota l’aigua en tres dimensions. Darrere les càmeres hi ha els directors Jean-Michel Cousteau (fill i alumne avantatjat de l’oceanògraf Jacques Cesteau) i Jean-Jacques Mantello.

- Advertisement -

Després de tres anys d’enregistrament, la família del director Jean-Michel Cousteau mostra el seu viatge des de les Illes Fiji a les Bahames, on van comptar amb un equip que recull el que amaga l’oceà en el seu màxim esplendor. Aquest documental té una història rica en activitats educatives, ambientals, poètiques, emocionants i divertides. En el documental de 85 minuts també hi apareixerà el popular actor i ex governador de California en una escena inicial a banda de narrar les aventures dels exploradors del mar.

- Advertisement -

Cousteau ha explicat que “des del principi, el meu desig era que el narrador estigués profundament connectat amb el medi ambient, i no podríem haver complert millor aquesta missió. L’Arnold i jo compartim el mateix entusiasme sobre què s’ha de fer per protegir l’oceà. Em va impressionar la seva professionalitat i la seva dedicació que va demostrar en posar la seva veu a la pel·lícula”. I el que diu no és pas mentida. No us perdeu amb quin entusiasme explica les virtuts del documental en aquest teaser promocional.

El film es va presentar al Festival de Cannes del 2017 i es va veure en una projecció especial amb la presència del propi Arnold Schwarzenegger i Jean-Michel Cousteau al passat Festival de San Sebastià. Sota el títol Las maravillas del mar, arriba a les nostres pantalles el proper divendres 15 de juny. Per a més informació sobre com es va realitzar, els diversos emplaçaments on es va rodar i detalls extres es pot consultar la seva pàgina oficial.

A continuació, trobareu un tràiler amb imatges espectaculars com les que es mostren al llarg de tot el film. Totes gravades amb una gran qualitat i seleccionades per delectar l’espectador amb escenaris reals, que mai a la vida podrien imaginar:

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents