‘Sapere aude’: el nou Merlí aterra a TV3

- Advertisement -

Dilluns, a les 22.05, TV3 estrena Merlí. Sapere aude, l’spin-off de Merlí, la sèrie original de Televisió de Catalunya produïda per Veranda TV que se centra en el personatge de Pol Rubio i el seu pas per la Facultat de Filosofia. Aquesta sèrie original de Movistar+, estrenada en aquesta plataforma el desembre del 2019 està escrita per Héctor Lozano i dirigida per Mena Fité i compta amb 8 capítols rodats en català i castellà.  

- Advertisement -

Encapçalen el repartiment Carlos Cuevas, que interpreta un Pol Rubio més madur, però també més insegur; i María Pujalte, que dona vida a la professora María Bolaño, una dona de caràcter que no li posarà les coses fàcils. Completen el repartiment Pablo Capuz (Rai), Azul Fernández (Minerva), Pere Vallribera (Biel), i Claudia Vega (Ori); a més de David Solans (Bruno Bergeron), Ana Maria Barbany (la Calduch), Boris Ruiz (Alfonso) i Assun Planas (la professora Glòria), que repeteixen els seus papers de Merlí

- Advertisement -

En aquest enllaç podeu llegir la crítica de la sèrie escrita per Anna Bujons

https://elcinefil.cat/2019/12/16/merli-sapere-aude-la-curiositat-per-descobrir-nos/

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents