Sant Cugat: 1a ciutat amb Cinemes Yelmo Premium

- Advertisement -

L’empresa d’exhibició cinematogràfica Yelmo ha obert al Centre comercial Sant Cugat el primer complex Premium a Catalunya. Després d’una remodelació de l’espai, els Cinemes Yelmo Sant Cugat han canviat profundament el concepte de projecció amb la idea que el públic més que veure una pel·lícula visqui una experiència. Així ho ha explicat el portaveu de Yelmo a Espanya, Javier Saura,que també ha destacat que a banda de cinema comercial també obriran l’espai a altres esdeveniments com futbol, òperes o teatre en directe.

- Advertisement -

Per fer-ho han passat de tenir 9 a 7 sales i han reduït l’aforament de 1.700 butaques a 584. Menys capacitat però molt més confort ja que els nous seients estan tots escalonats i son reclinables. També tenen un reposa-peus, un port USB per carregar el mòbil al cinema i una tauleta extensible. La sala més gran del nou complex té ara 118 butaques mentre que les dues més petites tenen un aforament de 62 persones.

- Advertisement -


L’altra gran novetat del centre és l’aposta per la gastronomia. A banda de les tradicionals crispetes (salades i dolces) Yelmo Sant Cugat incorpora una cuina a l’espai i serveix plats con pizzes, hamburgueses o fingers de pollastre. Tots aquests canvis venen acompanyats, però, d’un augment de preu a les entrades que passen a valdre 9,30€ excepte el dia de l’espectador (dimecres) amb un preu de 5,9€. Una altra de les novetats son les sessions matinals de dissabte i diumenge a un preu de 7€. Els usuaris de la targeta de fidelització de Yelmo tindran descompte i pagaran entrades a 6,7€ entre setmana i els caps de setmana a les sessions que comencin abans de les 17:00h.


La versió original també tindrà cabuda als Yelmo Sant Cugat en algunes sessions de dimarts al vespre. Les sales Premium de Sant Cugat son les primeres del grup a Catalunya després de la renovació de les instal·lacions a altres cinemes com els d’Algesires, Sevilla i Valladolid. Segons fonts de la companyia altres cinemes de l’empresa que podrien seguir amb aquest pla de renovació son els Icaria Yelmo i els Comèdia. A Sant Cugat l’empresa va obrir els cinemes l’any 1997.

Un grup en auge

Yelmo és actualment el segon operador amb més públic a Espanya (per darrere Cinesa) amb una quota d’espectadors del 17,5% l’any 2018. En total regenta 49 centres de cine que sumen un total de 509 pantalles. La companyia forma part des de l’any 2015 del Grup Cinépolis, la segona cadena amb més del món amb seu a Mèxic (darrere AMC de capital xinès i actual propietària de Cinesa). A Catalunya, a banda de Sant Cugat, Yelmo té presència a Barcelona (Icària i Comèdia), Barberá del Vallés (Baricentro), Castelldefels, Abrera i Tarragona (Parc Central).

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents