Sala Montjuïc, 20è aniversari amb programació de luxe

- Advertisement -

Sota el lema ’20 anys sota les estrelles’ arrenca el divendres, 1 de juliol, una nova edició de Sala Montjuïc. La programació, especialment pensada per celebrar el 20è aniversari, inclou alguns dels films més destacats de la temporada com AlcarràsCODAWest Side Story, combinats amb clàssics com Grease Con la muerte en los talones. En total seran 16 sessions amb pel·lícules per a tots els gustos precedides de concerts.

SalaM_dia_general-1

- Advertisement -

Amb la complicitat del Festival Grec, Sala Montjuïc ofereix quatre sessions molt especials. La història familiar de Belfast (Kenneth Branagh, 2021), la nova versió del clàssic musical West Side Story (Steven Spielberg, 2021), el thriller Un héroe (Asghar Farhadi, 2021) i el drama romàntic Call Me By Your Name (Luca Guadagnino, 2017).

- Advertisement -

La collita cinematogràfica dels últims mesos ha portat grans títols que també es podran recuperar en l’edició d’enguany. L’aire vintage de Licorice Pizza (Paul Thomas Anderson, 2021), la revelació del cinema català Alcarràs (Carla Simón, 2022), la guanyadora de l’Oscar CODA (Siân Heder, 2021) i la comèdia de viatges en el temps Palm Springs (Max Barbakow, 2020).

Per a celebrar els 20 anys de cinema a la fresca, aquesta edició inclou un ‘Best Of’ amb les pel·lícules més votades pels espectadors de Sala Montjuïc. El resultat són vuit grans títols com Pulp Fiction (Quentin Tarantino, 1994), Grease (Randal Kleiser, 1978), Interstellar (Christopher Nolan, 2014), Lost in Translation (Sofia Coppola, 2003) o El Gran Lebowski (Joel Coen, 1998), Relatos salvajes (Damián Szifrón, 2014) i Con la muerte en los talones (Alfred Hitchcock, 1959).

SalaMontjuic-3-1

La pel·lícula sorpresa, que clourà l’edició d’enguany; els curtmetratges guanyadors dels últims Premis VOC (Versió Original en Català), organitzats per Òmnium Cultural, i els guanyadors del concurs de microcurts ‘Jo també estimo el cinema a la fresca’, completaran la programació.

Sala Montjuïc és un projecte organitzat per l’Associació Cultural MODIband, una entitat cultural creada el 2003 i especialitzada en cicles de cinema a l’aire lliure i cinema infantil d’autor. L’horari de les projeccions és sempre a les 22 h, i els concerts comencen a les 20.45 h.

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents