Ruptura a Hollywood

- Advertisement -

Ruptura! Bradley Cooper i Irina Shayk han trencat la seva relació després de quatre anys i una filla en comú. Ja hi havia rumors que feien entreveure que les coses no anaven gaire bé entre l’actor i la model i que feia temps que portaven vides molt allunyades, però la notícia no es va confirmar fins que Shayk va donar el primer pas i va deixar la casa, propietat de Cooper, on la parella convivia.

Les primeres sospites arribaven amb l’estrena del film A Star Is Born. La química entre Cooper i Gaga a la gran pantalla era evident i les escenes romàntiques desprenien molta naturalitat, la qual cosa va fer que l’opinió pública insinués que hi havia alguna cosa més que un tracte professional entre ells. La posterior promoció de la pel·lícula i l’aparició de Gaga i Cooper a festivals i entregues de premis de tota mena i la complicitat que ambdós mostraven, van acabar de catapultar-ho tot. Arran dels comentaris i les insinuacions, la mateixa Gaga va declarar que “la gent va veure amor perquè això era el que volíem que veiessin. Es tracta d’una cançó d’amor, la pel·lícula és una història d’amor!”. Però els rumors no acabarien aquí, sinó que seguirien quan Lady Gaga va trencar el seu compromís amb Christian Carino just després de l’estrena del film. Molts mitjans van apuntar a una possible relació amb Bradley Cooper, però un representant de la cantant es va cuidar de desmentir la notícia i d’aplacar els rumors dient que “la relació simplement no funcionava”. Per acabar-ho d’adobar, es va saber que Irina Shayk havia deixat de seguir Lady Gaga a Instagram, notícia que, com podeu imaginar, va fer la bola encara fos més grossa.

- Advertisement -

- Advertisement -

Amb tota aquesta informació sembla inevitable pensar que Lady Gaga ha tingut alguna cosa a veure amb la ruptura entre Irina Shayk i Bradley Cooper, però els cercles més íntims i propers de la parella asseguren que no ha estat així i que la parella es va distanciar a causa de la feina. Sembla que Bradley va estar molt absent i molt allunyat emocionalment de la model mentre va estar rodant A Star Is Born i amb la posterior promoció de la pel·lícula, la qual li va reportar un gran èxit professional i un bon grapat de bones crítiques i premis. Es comenta que quan Cooper va tornar a la seva vida d’abans de la pel·lícula, ja va ser impossible salvar les relació, i és que les coses havien canviat definitivament entre ells i ja no hi havia manera de reparar els danys.

Però la vida segueix! Irina Shayk no ha detingut la seva vida ni un minut, i tot i la recent ruptura, ha anat a Milà per participar en la desfilada de Versace i ha continuat amb els seus compromisos professionals. Això sí, sense fer declaracions. Bradley Cooper, per la seva banda, tampoc no ha fet cap comentari, però sembla que sentirem a parlar d’aquest parell, ja que han d’acabar de concretar què passarà amb la custòdia de la seva filla.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents