‘Rise of the Pink Ladies’, la preqüela de ‘Grease’

- Advertisement -

Fa 43 anys de l’estrena d’un dels musicals que va revolucionar tot el cinema. John Travolta i Olivia Newton-John van fer una de les parelles més icòniques de les pantalles i avui dia són moltes les festes que encara conviden els èxits musicals de Grease. Així doncs, no és pas estrany que tot sovint ens arribin notícies d’afegitons. Ara, però la notícia ha semblat entusiasmar els més fans.

El musical més mític del cinema

- Advertisement -

Paramount+ ha anunciat una sèrie de preqüeles de Grease amb una trama centrada en les Pink Ladies, la banda de noies que s’atreveixen a divertir-se juntes en plena era d’institut. Grease: Rise of the Pink Ladies serà una sèrie d’un total de 10 episodis que comptarà amb la productora i creadora Annabel Oakes (Atypical, 2017-2021) com a guionista. L’argument girarà entorn l’origen de les Pink Ladies i cronològicament l’hem d’ubicar quatre anys abans de l’acció de Grease, és a dir, l’any 1946. Grease es va estrenar l’any 1978, però estava ambientada el 1950. A part de Travolta i Newton-John, les Pink Ladies eren Stockard Channing (Rizzo), Didi Conn (Frenchy), Dinah Manoff (Marty) i Jamie Donnelly (Jan). Ara bé, també s’ha confirmat que no veurem cap de les estrelles de Grease a aquesta nova sèrie, si bé no es descarta alguna aparició puntual en forma de cameo.

- Advertisement -

Pink Ladies Grease

Paramount ja ha començat a fer córrer veus i s’ha afanyat a posar una descripció a aquesta nova proposta. Així doncs, diuen que “abans que el rock ‘n’ roll governés, abans que els T-Birds fossin els més guais de l’escola, hi havia quatre noies fartes de tot, marginades, però que s’atreveixen a divertir-se amb les seves pròpies normes i provoquen el pànic moral que canviarà Rydell High per sempre”. Però, a més, això no és tot, perquè Paramount ha posat la vista en e clàssic musical i no el deixarà pas anar. Juntament amb Temple Hill i Picturestart també preparen una preqüela del musical sota el títol Summer lovin’ la qual comptarà amb la direcció de Brett Haley (Heart Beat Loud, 2018).

- Advertisement -
Irene Solanich
Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents