Retrobades cinèfiles mítiques (gràcies al confinament)

- Advertisement -

No sé vosaltres, però jo, si una cosa bona he tret del confinament, és que he après a fer servir més aplicacions del que porto de vida (i mira que soc millennial segons aquesta tendència de catalogar les generacions). Una mica propiciat per la meva feina m’he vist obligada a viure de videotrucades amb Zoom, Meet, Teams, Jitsi, Skype i mil i una alternatives més. Ara bé, això també m’ha permès retrobar-me amb gent que feia temps que no veia o amb qui tenia alguna necessitat per parlar cara a cara i el telèfon no valia.

Resulta doncs que el cinema també s’ha aprofitat d’aquesta tecnologia i l’actor Josh Gad (Beauty and the Beast) hi ha vist una oportunitat per crear una nova sèrie. Reunited Apart ja acumula 4 capítols (entre d’altres vídeos amb contingut sobre els 4 capítols emesos). La sèrie s’emet per Youtube i en obert per tothom, perquè entre d’altres coses, la intenció és recaptar diners per a la lluita contra la COVID-19 a través de Project Hope. La dinàmica d’aquesta sèrie és fer servir una de les eines de videotrucada per ajuntar el repartiment i equip de certes pel·lícules que en algun moment de la història han fet furor, ja sigui a taquilles o entre els fans. La que av donar el tret de sortida va ser The Goonies i va acumular un bon nombre de visites al canal de Youtube i una recaptació total de 31.769 dòlars. Gad, com a dinamitzador de la sessió, va fer repetir i escenificar frases icòniques a cada un dels membres que hi van prendre partit, així que la nostàlgia està més que garantida.

- Advertisement -

- Advertisement -

Seguint amb la nostàlgia vuitantera, les víctimes del segon episodi van ser l’equip de Back to the future. De nou, l’episodi va reunir un gran número de fans incondicionals d’aquesta saga de viatge en el temps i, de nou, es va aconseguir una bona recaptació de diners: 20.655 dòlars. Els actors van tornar a passar pel sedàs de Gad i els espectadors van respondre pletòrics a les línies de diàlegs extrets de les pel·lícules d’aquesta trilogia.

El capítol 3 no ens va deixar moure dels anys 80 i ens va traslladar a la comèdia romàntica i fantàstica Splash. Aquesta pel·lícula va ser protagonitzada per Tom Hanks i Daryl Hannah. Hanks va ser una de les primeres estrelles del món del cine que va caure per culpa de la COVID-19. No obstant això, l’ha superada i així ho expressa en aquesta trobada virtual. Aquesta vegada la recaptació va ser de 18.742 dòlars.

Finalment, aquest passat cap de setmana es va estrenar el quart capítol. En aquesta nova entrega ja ens vam oblidar dels anys 80 i ens vam plantar al nou mil·lenni amb la trilogia de The Lord of the Rings. Aquesta vegada la recaptació va ser molt més elevada, 73.197 dòlars en total, i es va destinar a un projecte diferent; a No Kid Hungry per ajudar a la pobresa infantil. No perquè fos una saga més nova en el temps va deixar de ser una trobada més nostàlgica i els fans de la història de Tolkien i de la feina de Jackson van poder gaudir d’una estona fantàstica amb tota la comunitat de l’anell.

El capítol 5 ja s’està gestant i a la trobada amb l’equip de El senyor dels anells es va anunciar que per commemorar el 36è aniversari d’aquesta pel·lícula seria amb els Ghostbusters. Així doncs, agendes obertes, perquè el pròxim 6 de juny tenim trobada amb els Caçafantasmes!

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents