Quatre remakes amb canvi de sexe

- Advertisement -

Vivim en una època en la qual les històries originals al cine cada vegada costen més de trobar. Seqüeles, preqüeles, adaptacions, films basats en fets reals i, evidentment, remakes són el pa de cada dia. Perquè arriscar-se amb una història que no se sap si agradarà si n’hi ha tantes i tantes que ja ha quedat clar que funcionen? Aquest deu ser el raonament que la indústria cinematogràfica es repeteix davant la falta de novetats.

Davant els remakes però s’ha instaurat una nova “moda” coneguda com a genderswap, que es basa bàsicament en el canvi de gènere dels protagonistes. Estem parlant de la tendència que va començar amb la nova pel·lícula de Ghostbusters, aquest cop protagonitzada per un grup de dones. Donem un cop d’ull a alguns dels genderswap que han d’arribar:

Ocean’s 8

- Advertisement -

El proper de veure la llum serà Ocean’s 8, una nova aventura del grup de lladres que prepara i executa el seu cop més ambiciós. Aquest cop, el grup estarà liderat per Sandra Bullock i no per George Clooney i, estarà acompanyada per Cate Blanchett, la cantant i actriu Rihanna, la guanyadora de l’Oscar Anne Hatthaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, la rapera Awkwafina i Sarah Paulson. En aquesta ocasió i, com s’ha pogut veure en el primer tràiler, les lladres es colaran a la gala anual del Metropolitan per robar un collaret valorat en més de cent milions de dòlars.

- Advertisement -

Dorian Grey

La història del jove i narcisista Dorian Grey és un dels grans clàssics de la literatura, escrita per Oscar Wilde. Al llarg dels anys s’ha pogut veure més d’una adaptació, tant per la gran com per a la petita pantalla. L’any que ve arribarà un nou remake dirigit i protagonitzat per una dona. Darrere les càmeres hi haurà la cantant Annie Clark, més coneguda com St. Vincent, que es va estrenar en el món del cinema amb l’antologia de terror femenina XX. Encara no es coneix el nom de la protagonista però sí que el film seguirà la trama original. Una dona que es mantindrà eternament jove, mentre el seu quadre va envellint enlloc seu.

1, 2, 3… Splash!

Després de més de trenta anys, aquesta història d’amor entre una sirena (Daryl Hannah) i un home (Tom Hanks), tornarà a la gran pantalla. Aquest cop però el protagonista serà un “sireno” que estarà interpretat per Channing Tatum. El film es titularà Wet i també comptarà amb Jilliam Bell, que serà la noia de la qual s’enamorarà Tatum. El projecte encara es troba en una fase molt prematura i encara no se sap si la història seguirà fidelment a la vista l’any 84.

remakes femenins

Rocketeer

La història original va sorgir de la imaginació de Dave Stevens que la va plasmar en els seus còmics. L’any 1991, Disney va portar el seu protagonista a la gran pantalla i, ja s’ha confirmat que n’està preparant un remake amb una actriu afroamericana com a protagonista. Segons les primeres informacions, el film portarà per títol The Rocketeers i començarà 6 anys després de la desaparició del Rocketeer original. Davant l’absència de Cliff Secord, algú haurà d’ocupar el seu lloc i, aquí serà on entrarà en joc la nova heroïna, de la qual encara no es coneix el nom. La protagonista haurà d’enfrontar-se a un científic corrupte que robarà la tecnologia que va fer possible a Rocketeer, amb la qual desestabilitzarà la balança durant la Guerra Freda. Per ara tampoc se sap qui es farà càrrec de la direcció ni la data d’estrena.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents