‘Refugee’s welcome’: cine X amb consciència social

- Advertisement -

Qui diu que el cinema eròtic no pot tenir un missatge més enllà del sexe? Un curtmetratge eròtic i de temàtica homosexual pretén sacsejar consciències amb una història que va més enllà d’una rebolcada entre llençols. Refugee’ s Welcome és un curtmetratge de l’artista Bruce LaBruce que ha dirigit ​​per primera vegada pel projecte XConfessions de la productora de cine per adults afincada a Barcelona Erika Lust. El resultat és una peça amb un alt contingut polític, social i òbviament sexual. Segons defineix la productora en un comunicar el curt és “un retrat als problemes d’integració dels refugiats de la guerra de Síria que s’estan vivint tant en la societat alemanya com en Europea en general”.

Refugees welcome
Segons ACNUR, a dia d’avui hi ha gairebé 5 milions d’exiliats sirians al món, 1.170.000 dels quals han estat acollits per Alemanya, fet que ha provocat una onada de solidaritat per part dels alemanys, però també un augment en els moviments racistes d’extrema dreta. El curt ha estat rodat íntegrament a Berlín i és el treball de major pressupost del projecte XConfessions, a més de ser el primer protagonitzat exclusivament per dos homes.

- Advertisement -

L’argument gira al voltant d’una nit a la vida d’un refugiat sirià nouvingut a la capital alemanya, que, després de patir un crim d’odi, tindrà una trobada on els orígens i el color de pell no són un problema. Refugee’ s Welcome podrà visualitzar-se de manera gratuïta al portal EroticFilms.com, només durant el 9 de març amb el codi BRUCE. A partir de llavors estarà inclòs al catàleg del web per lloguer o compra.

- Advertisement -

https://youtu.be/NLtSMXtmqJQ

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents