Rakuten TV ofereix més de 100 films gratuïtament

- Advertisement -

Rakuten TV té pel·lícules i sèries gratuïtes! El seu contingut gratuït de la secció FREE té un catàleg de més de 100 pel·lícules i està pensat per tota la família. Hi ha títols per a totes les edats i de tots els gèneres i només cal remenar una mica per trobar alguna perla. Algunes de les joies són JKF, Mr. Link, I Tonya, Birdman, The Fight Club o el Dune de David Lynch.

I tonya

- Advertisement -

Des d’aquesta secció es poden accedir al canal Películas que inclou destacats llargmetratges de Hollywood, el canal infantil Kids, i Rakuten Stories amb produccions originals i exclusives de Rakuten TV. Per als amants dels esports, la plataforma ofereix la sèrie oficial del Barça, Matchday: Inside FC Barcelona, el documental Inside Kilian Jornet i MessiCirque, la pel·lícula sobre el crack argentí la màgia del Cirque du Soleil.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents