Rafa Dengrà passa dels curts al llarg amb ‘Imago’

- Advertisement -

Creatures of the Dark, el segell de terror indie creat per Marc Carreté, produirà l’òpera prima del (fins ara) curtmetratgista Rafa Dengrà. El director del Festival Fantosfreak de Cerdanyola, i responsable, entre d’altres, dels curtmetratges Brutal relax (2010) i Justicia justiciera III (2016) canviarà de to i de llargada amb el llarmetratge Imago. El film, del que de moment hi ha un pòster promocional, explicarà la història de Raúl, un perit expert en estafes audiovisuals, que rep un encàrrec molt singular: verificar l’autenticitat del vídeo de l’esgarrifosa desaparició de tres membres d’una família. La vida del protagonista anirà desmuntant-se a mesura que es vagi apropant a la macabra realitat dels fets.

- Advertisement -

L’acord per produir la pel·lícula va néixer dins el marc de la passada edició del Networking del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, i està previst que el rodatge de la pel·lícula es realitzi durant l’any vinent, entre Cerdanyola del Vallès i altres localitats vallesanes. Rafa Dengrà ha explicat a El cinèfil que “Imago serà una pel·lícula de terror amb un inici molt fort que derivarà cap a un thriller on s’aniran enfosquint les coses. Tenim una història potent i molt interessant per explicar, i volem que la gent passi por alhora que descobreix el que s’amaga darrera“. Pel que fa la seva petjada els seguidors dels seus esbojarrats curts han de saber que l’estil serà ben diferent. “Tindrà un to molt seriós. Deixarem de banda l’humor i el nostre costat bandarra dels nostres curtmetratges més coneguts. Tot i que ja havíem fet curts seriosos, aquests estaven enfocats més al fantàstic i a Imago barrejarem el terror i el thriller”.

- Advertisement -

Segons Marc Carreté amb aquest nou film (el tercer de la productora després de Framed i After the lethargy) “seguim treballant segons la nostra filosofia fundacional, produint pel·lícules de terror de baix pressupost, de la mà de gent compromesa, afí a les nostres maneres i a la nostra realitat, amb projecte propi i recorregut en el curtmetratge. En aquest sentit Rafa Dengrà reunia totes les qualitats per enrolar-nos junts en aquesta nova aventura“.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents