Cicle de dones directores: mirades de cine en femení

- Advertisement -

Agafant com a pretext el Dia Internacional de la Dona, la companyia Glassy Films ha organitzat un projecte que gira al voltant de la figura femenina, concretament el de la directora de cinema. Durant tres dies, del 8 al 10 de març, es podran veure quatre pel·lícules dirigides per dones, que estaran presents durant l’esdeveniment. El cinèfil serà el mitjà oficial del cicle, que suma aquesta iniciativa a les altres destinades a la setmana dedicada a la dona al cine, del 7 al 13 de març.

L’objectiu del Cicle és “tractar sobre les temàtiques de l’univers de la dona en les professions artístiques creatives” i, per tal d’aprofundir en els temes es comptarà amb la presència de les directores Laura Mañá, Judith Collel i Claudia Llosa. Després de cada projecció es farà una xerrada per tal de dialogar sobre diferents aspectes, com ara la situació professional en el sector audiovisual, sempre des del punt de vista femení.

- Advertisement -

- Advertisement -

Des de Glassy Films destaquen que el projecte és “un homenatge a les dones que aconsegueixen conquerir el seu espai professional”. Per això, a part de les directores convidades, també hi assistiran altres membres de la indústria com ara directores de fotografia i productores executives. També formaran part de l’experiència la plataforma +mujerescreativas, que aportaran la seva visió de la situació de la dona dins el sector audiovisual, així com de quina manera comuniquen ells “la necessitat d’igualtat en el sector publicitari”.

Cicle Dones Directores

El cicle tindrà lloc al Walkiria Hub Space situat al Carrer de Pujades, 126 del barri del Poble Nou de Barcelona.

A continuació torbareu la programació completa:

8 de març:

19:15h – Clara Campoamor, La mujer Olvidada, Laura Mañá (1h i 33min, 2011).

21:00h – Col·loqui amb Laura Mañá, Miriam Porté, Maite Astiz i Gemma Soler.

Cicle Dones Directores

9 de març: 

19:15h – No llores, vuela, Claudia Llosa (1h i 52 min, 2015).

- Advertisement -

21:15h – Col·loqui amb Claudia Llosa, Neus Ollé, Emma Puyeo i Marta Lluciá de la plataforma Más Mujeres Creativas.

Cicle Dones Directores

10 de març: 

19:15h – Elisa K, Judith Colell (1h i 11min, 2010).

20:45h – Col·loqui amb Judith Colell, Eva Conesa i Patricia Luján de la plataforma Más Mujeres Creativas.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents